29 германски полицаи уволнени, споделяли снимки на Хитлер

Служители на реда са разпространявали дясноекстремистка пропаганда
18 сеп 2020 07:52, Ния Христова
93
29 германски полицаи уволнени, споделяли снимки на Хитлер
Снимка: БГНЕС
29 германски полицаи са отстранени от длъжност, а 34 полицейски управления и частни домове са претърсени в провинция Северен Рейн-Вестфалия. Причината за това са групи за чат, в които служители на реда са разпространявали дясноекстремистка пропаганда, съобщават местните медии, цитирани от "Монитор".
 
Херберт Ройл, вътрешен министър в местното правителство, уточни, че става въпрос за повече от сто изображения, това включва снимки на Адолф Хитлер, пречупени кръстове, военни знамена, както и колаж на бежанец в газова камера на концентрационен лагер.
 
Обиските са направени в градовете Дуисбург, Есен, Мьорс, Мюлхайм и Оберхаузен. Според Ройл една от групите съществува още от 2012 година, а друга от 2015 година.
 
Единадесет полицейски служители са разследвани за насаждане на омраза. Срещу отстранените 29 полицаи са започнали дисциплинарни производства.
 
Министърът определи случилото се като "позор за полицията на Северен Рейн-Вестфалия". От кабинета на федералния вътрешен министър Хорст Зеехофер заявиха, че разкритията са като "шамар в лицето" за всички полицаи, които са лоялни към демократичния ред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А първия закон на Нютон знаеш ли го германофилче прсто.Хахаха.Брадатите се увеличват защото няма кой д им работи на тия смешници а шнеле вундабаа ама раждаемостта им е катастрофална.
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато брадатите се увеличават, увеличават се и тези, които са против тях.Втори закон на Нютон.
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германската полиция е много расистка както всичко в германия медицинна също........полицията им е съставенна от немци и мелязи родени или дошли като малки в германия това са от италия,испания,португалия,югославия,турция,полша,унгария,араби,кюрди,виетамци от бившият ссср така наречените съветски немци и ни считат за врагове че отнемаме работата на техни роднини и вообще че сме ниши и не трябва да сме в гемания това е антиХристкият ес-нато-сащ.
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: реалнафантазия (номер 55)Имало е много учени освен Вернер фон Браун които са наети в САЩ по специална програма.Названието на програмата е "Операция Кламер" (Operation Paperclip) и са използвали много германски учени, въпреки че са били нацисти. Един от тях, освен фон Браун е Курт Дебус, както и много други. Програмата, или операцията е била секретна и се разсекретява десетилетия по-късно.А в Израел от Мосад са още по-брутални - вербуват например Ото Скорцени.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Летящата чиния я е имало на хартия нищо реално а базите в антарктика са такъв смях.Ама то има и хора дето в господ и рая и ада вярват.Смахнати всякакви.
54
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сещам се за фон Браун в Америка другите нацисти са били използвани основно като шпиони в полза на Сащ срещу Ссср.За друг учен германец в Сащ не съм чувал.
53
1
 
3
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 55,А не е ли истина, че голяма част от нацистките учени са внедрени в Америка? :) и това ли е пропаганда? Дори като победена Германия е дала достатъчно на света. Нейната загуба доведе до прогрес на човечеството, каквото и да означава това. :)
52
2
 
5
 
! Отговори
До 55 преди 3 години
Ти си много, амс много зле с инфотмацията! Има интернет, па имсш компи може да се просветлиш ско еладефш нспример руски език с английски трудно ше намегиш инфо за постиженията на третив райх тъй като англоезичните световни издания са еврейски и има цензура. Нацистка база под ледовете на Антарктида, антиграситационния двигател с който прототип на летяща чиния се е издигнал за 5 минути на височина 15 километра и многи други. Нестав ссмо с тролене срещу заплащсне от НПО на сорос
51
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почти всички победи на Ерих Хартман "Буби" клоуна са всъщност непотвърдени немците са си измисляли невъществуващи победи същото е и с Рудел и неговите победи да не говорим за измислената победа на Витман във Вилер Бокаж където унищожава колона от камиони и каруци.Смех пълен са тия ***.
50
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
основното нещо което са имали германците е пропагандата така че за никакво чудо не вярвям.Летящи чинии ли хаха че какъв е смисъла от тях като скоростта им е мизерна и харчат гориво тъй като аеродинамично не могат да използват подемната сила създавана от въздушната струя.Но товя е мехлем за неонацистите те са прсти тпи и озлобени скин хедс дебли.
49
3
 
1
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 49,Има изследователи като Владимир Терзийски, които говорят на немското технологично чудо. Но си остава в сферата на конспиративните теории за технологиите, с които е разполагал Хитлер... :)
48
0
 
14
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
Какво научихме от историята, освен че се повтаря? Бабите и дядовците ни са последните, които са останали живи свидетели на ВСВ. И няма как да не се повтори пак, след като последните поколения, от което част съм и аз не знаят какво е война.И не искам да участвам в нова такава!Цял свят бяга в християнска Европа и сигурно има защо. Животът тук е уреден. Обаче не може да си решаваме проблема с демографията на белият човек, като внасяме имигранти. Цялата тази толерастария ще избие в един миг.
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаааха всички немски подводници са били потопени до краят на войната.Колко са жалки.
46
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
немците са невзрачна държава без влияние в Света.Какво правят няма никакво значение.
45
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНадмощието за което всички псевдо хитлеристи бълнувате е било само при подводниците.При всичко останало е било много малко (с надеждата че са германски следователно безсмъртни и непобедими) срещу ужасно много (с надеждата че щом не се германски са от картон) Е, не са били от картон.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 46Ем да не ся губили войната ... Па щи не ги натиснаха 5 пъти по тежко след въората ни знам
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с това дете Хитлер.Бил е на прав път и оплеска всичко.Още 1940 пуска Англия да си върви и тя за благодарност го унищожи.Революциите изяждат децата си ,а империите също.Хитлер е много отдавна историческа личност за учебниците.Нито една задача в днешния свят не може да реши защото му е тотално непознат.Днешните неонацисти са нелепи и нямат общо с истинския националсоциализъм през 30тег.Вчрочем като новите либерали ,нео комунисти и тн.Нямат нищо общо с преди.
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземем един етнос у нас не плащат данъци не съм видял ц... в данъчното ток вода си берат а когато им кажем че това, не е правилно веднага казват дискриминация
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 44Виж, много сложно е да се обясни в 500 символа.Но, накратко:Да, неизбежна е била войната. До голяма степен поради унизителните условия в които е поставена Германия в края на Първата.В никакъв случай не оправдавам нацистите, но в окупираната зона където се добиват въглища, французите са се държали с германците така както турците с нас когато сме били част от Османската империя!Като види французин, германецът е бил длъжен да си сваля шапката и да му се покланя!
40
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 37Впрочем, същото можеш да кажеш и за Бойко Борисов, но това не е причина да си против протестите. Както и да е, току що ми хрумна да го кажа.Германия и сега е светлинни години напред в сравнение с България.Много години след Хитлер. А когато Хитлер се самоубива в бункера си в Берлин (единственото добро дело което е сторил), Германия е в развалини.Оня ден гледах исторически филм за това - като влизат в Берлин руснаците казват че са си мислели, че е невъзможно да възстановят града!