Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП няма да се отрази на имиджа на България

От нея обаче щяла да се ползва опозицията преди изборите
211
Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП няма да се отрази на имиджа на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Резолюцията, която вчера Европейския парламент прие за страната ни е политическа, няма задължителен характер и по никакъв начин няма да навреди на имиджа на България, смята  председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата

Тя припомни, че предходните доклади, изготвени за нашата държава, са показали, че ние се съобразяваме с препоръките на Европа.

„Това, което поехме като ангажимент е да продължим да работим по реформите. За Резолюцията мога да кажа, че се ползва единствено от опозицията, които вероятно активно ще я коментират и през следващата седмица. Тя ще е опорна точка и в предизборната им кампания. Още повече, че документът е с двоен стандарт, защото в него не попаднаха забележките на нашите евродепутати – нямаше никаква информация за това, което се случва в президентството“, каза още Караянчева, цитирана от „Фокус“.

На нападките на опозицията управляващите щели да отговорят с делата, които са реализирали.

„Това е нашият отговор – нещата, които сме направили и които предстоят. Това не са обещания. Това е предизборна програма, която коалицията е приела, когато е встъпила в мандата и ние я изпълняваме. Минималната заплата да стане 650 от следващата година също е сред реалните и постижими цели, които сме си поставили“, допълни председателят на НС.

Относно нейната оставка, която бе поискана от ДПС, тя заяви готовност да дебатира по темата, но само при условие, че депутатите успеят да съберат 80 подписа и да ги внесат в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
25
 
! Отговори
Л.Иванов преди 3 години
Резолюцията ще се отрази , даже много повече отколкото обръщението на премиера към теб, което няма да го пиша, тъй като четат и деца! И ако следващата резолюция е по- благоприятна/ в което се съмнявам/, то определението ти остава за цял живот! Но ти няма как да го проумееш, вие от герб нямате нито морал, нито достойнство! Затова- не питайте защо протестират хората!
135
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма по-противни национални предатели, крадци и лъжци от ГЕРБ и ДПС! Тия са за народен съд!!!
134
0
 
17
 
! Отговори
където ида врана.... преди 3 години
....ВСЕ Е НАСРАНА!!!!
133
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня с мустаците като хипопотам ли...?Не съм убеден, че вижда каквото и да било...
132
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не успях да разбера, тая с *** ли е била днес или е била натюр...Казвайте ги тези неща...
131
0
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
А на имиджа на тиквата и на *** няма ли да се отрази? ***, дето ще си управляват до откат... Само искам да кажа, че ми се струва, когато паднат от власт и НСО и бюрото за защита на свидетеля а.к.а Хизбулата на Гешев, престанат да бият гражданите, които са ги доближили, *** ще ядат много пердах.
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SSа аз не мога да разбера защо Драгомир Стойневми щот си пpocт кacкет ве :)
129
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, то ако я питаш нея, и това, дето шефа и я определи и цял свят я разнася като П-К-***.. не и се отразява по никакъв начин на имиджа...
128
0
 
25
 
! Отговори
пущиняк преди 3 години
Не знам, но мисля, че тази е олицитворение на най-голямото падение на политическата "класа" в България. Дори Плевнята, въпреки неконтолираната му усмивка- тип комик и набиването на "канчето'' му отстрана на Тиквата, каточели имаше малко повече достойнство от тази!
127
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** Ка ***! *** Ка ***!
126
1
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Когато човек е *** нищо не може да му се отрази
125
1
 
13
 
! Отговори
тотално лицемерие преди 3 години
ЕК позволява източването на фондовете, а после ни лук яла, ни лук мирисала. Какво е това лицемерие? Защо абсолютно никой не повдигна въпроса за фиктивния контрол на Европейската комисия над разходването на еврофондовете, позволил източването на милиарди?
124
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** защо сега се сетихте за хората , защо досега крадяхте всички и българите не виждаха нищо , време е да си ходите , е някои от вас в затвора начело с тиквата
123
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най интересното е че докато светът се занимава с пандемията БСП и сателитите й се занимават с налагането на Истанбулската конвенция и някакво македонско малцинство.
122
0
 
14
 
! Отговори
Никак преди 3 години
Даже. Този имидж отдавна е на дъното, благодарение на такива про-сти се,лянки, като ***. Ама кугутке, как не разбра, че срещу вятър нито се плюе, нито пикае. Гербарите ръмжат, като бити кучета.
121
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селянката си прилича на ***, дори и когато ходи на фризьор. След края на мандата, титлата, която притежава, трябва да й бъде отнета със задна дата, все едно че никога не я е притежавала. Защото това нещо е позор за парламентаризма, за нацията, за епохата и за света и вселената.
120
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
такова недоразумение и при индианците в амазонията няма да го сложат да управлява българите го направили шеф на парламент
119
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европейците и техните политици са фини хора,доре обучени и школуване в дипломатическо поведение и съответните подобни ходове.За разлика от нашия дето,като го питат иска ли кафе,той им отвръща любезно:"Не бе,язе съм скромен,не ви ща кафето,имам си тората Сахер.Дайте да свършваме бързо,дошъл съм за паре не за пасти!"Или като Ж.Желев,коги едно време си изпи виното,и клтуролягите от Европа искаха да му долеят,Желевица му залупи чашата и вместо него вика:"Не,он не ще!"Само Циркаджии и Андрешковци
118
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се отрази главно на герб. Последни по всичко .От както герб е на власт българския национален отбор по футбол не се е класирал на нито един форум .Ето с това ще остане герб в историята .С най ниските резултати в цялата история на България ;) Исторически факт. Нищо постигнато ,но от сърце :)))
117
0
 
16
 
! Отговори
Психиатър преди 3 години
До 120"... еврофондовете отварят около 200хиляди работни места" - господине, премерете си температурата!