Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП няма да се отрази на имиджа на България

От нея обаче щяла да се ползва опозицията преди изборите
211
Цвета Караянчева: Резолюцията на ЕП няма да се отрази на имиджа на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Резолюцията, която вчера Европейския парламент прие за страната ни е политическа, няма задължителен характер и по никакъв начин няма да навреди на имиджа на България, смята  председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата

Тя припомни, че предходните доклади, изготвени за нашата държава, са показали, че ние се съобразяваме с препоръките на Европа.

„Това, което поехме като ангажимент е да продължим да работим по реформите. За Резолюцията мога да кажа, че се ползва единствено от опозицията, които вероятно активно ще я коментират и през следващата седмица. Тя ще е опорна точка и в предизборната им кампания. Още повече, че документът е с двоен стандарт, защото в него не попаднаха забележките на нашите евродепутати – нямаше никаква информация за това, което се случва в президентството“, каза още Караянчева, цитирана от „Фокус“.

На нападките на опозицията управляващите щели да отговорят с делата, които са реализирали.

„Това е нашият отговор – нещата, които сме направили и които предстоят. Това не са обещания. Това е предизборна програма, която коалицията е приела, когато е встъпила в мандата и ние я изпълняваме. Минималната заплата да стане 650 от следващата година също е сред реалните и постижими цели, които сме си поставили“, допълни председателят на НС.

Относно нейната оставка, която бе поискана от ДПС, тя заяви готовност да дебатира по темата, но само при условие, че депутатите успеят да съберат 80 подписа и да ги внесат в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 118Личи ти умственият ти багаж. И не се прави на мъж. това не е на село мегдана. ***, ***. Типичен последовател на мутро правителството. Превъзходен изказ и интелект.
115
11
 
1
 
! Отговори
До 118 преди 3 години
Как кой съм ? Този,който ще ти вкара носа в мозъка само с една топалка !!!Искаш ли да се видим ?
114
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли,че европейските социалисти ,по-точно ЗЕЛЕНИТЕ са настоявали за спиране на еврофондовете,а нашите еродепутати от БСП са ръкопляскали ????? Простия българин не гледа,че еврофондовете отварят около 200хиляди работни места,а се рови и тръгнал да изчислява кой печелел поръчките.Абе толуп,има ли значение за теб фирмата изпълнител ??? В която и да е фирма работят българи ! И ако изведнъж тези хора останат без работа,нали пазара на труда ще поевтенее драстично поради голямата конкуренция
113
4
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Че половината ес вика на двойката добра оценка... и не, защото единицата им е най-високата, а защото са научени да са лицемерни и на черното да викат бяро.
112
3
 
11
 
! Отговори
До 117 преди 3 години
От когото и да е изготвена, факт е, че бе подкрепена от мнозинството в ЕП? И кой си ти, че да ни пращаш където и да е?!! Борисов е политически труп, е скоро ще се кае, че не се оттегли навреме, докато още можеше да го направи с достойнство и скатани пари!
111
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резолюцията е изготвена от европейските социалисти !!!Тежестта й е голяма, колкото на Митьо Пищова ерекцията !!!Ай ,ходете да спите,другари !Ще търпите Борисов 4 ,вероятно и 5...Ако не ви е изгодно вижте как са полетите към Сибир,Виетнам,Куба...
110
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се отрази на фондовете а без евро париците България е пълно капо.
109
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си нагла и устата като борчето шефа ти д-р Борисов! ОСТАВКА МУТРИ от ВЛАСТТА ВЕДНАГА!
108
1
 
13
 
! Отговори
ами то преди 3 години
резолюцията е срещу герб и управлението им а не срещу държавата България !! няма как да се приеме резолуция срещу една държава защото държавата това е територия !! държавата ни е хубава но матряла е лош
107
4
 
15
 
! Отговори
Е па нема преди 3 години
Имиджът, престижът, доброто име на България - както щеш го наречи, вече е ударил такова дъно, че под него започва Африка. Как да ни се отрази тепърва, като всички отдавна знаят, че тук мафията си има държава - лаф, с който всичко е казано.А и герберската наглост в лъжите и отричането на очевадното отдавна не учудва никого.
106
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли значение какво казва кърджалийската пеперудка.
105
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ройтерс казват обратното на това, което твърди Караянчева.
104
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те ни казват,че сме корумпирана страна от третия свят,тя вика имиджа е ок,все едно да и пишат двойка и тя да вика,че това е добра оценка
103
0
 
8
 
! Отговори
Ники преди 3 години
... дам. Той и без доклада си е зле
102
7
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Брюксел не пълни червени поцинковани кофи!Пробвайте при Путин...ама и там чешмичката ви нещо пресъхна!Затова , бегайте на село и съберете доматите , щото са червени !Така поне ще има "социална насоченост" в Партията ви...ха,ха,ха,хаааааааааа..АЙДЕ , РОТ ФРОНТ!!!
101
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХХПоцинкована кофа си ти, дето само излъчва ехото на повтаряните опорки. Или куха лейка е по-добре, избери си.
100
0
 
17
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
И портрета на това същество ще стои до Славейков, Каравелов,Захари Стоянов.... Отврат!!!
99
3
 
20
 
! Отговори
ХХ преди 3 години
Поцинкована кофа !!! България е най-бедната , с най-висока смъртност, корупция и 2.5 мил. млади българи избягали от Гробарското управление !!!
98
0
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 години
Тази неуважаема от мен госпожа,защо въобще я цитирате?След като дойде време такъв човек да е председател на НС,а другия-председател на МС,значи всеки редови обикновен бълганин може да заема тези длъжности.Така,че не ни занимавайте с тази персона.
97
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да идва чалгарят - следващия по ред месия, след т.н. цар и гавазинът на Тошо