Тийнейджър във Франция закла баща си и пусна... клип

Младежът е арестуван
8 юни 2021 17:00, Петя Славова
50
Тийнейджър във Франция закла баща си и пусна...  клип
Снимка: БГНЕС

Тийнейджър във Франция е арестуван, след като убил баща си с хладно оръжие, след това споделял кадри от местопрестъплението онлайн, съобщиха следователи, цитирани от АФП.

17-годишният младеж в Плоерен, град с около 6000 жители в северозападната част на Бретан, се обадил в полицията късно в събота, за да заяви, че "току-що е намушкал баща си в семейния дом", се казва в изявление на прокурора Франсоа Турон.

При пристигането си полицията откри тялото на мъртвеца с множество рани от нож и арестува сина, който беше под въздействието на големи количества алкохол, предава БГНЕС.

Но преди полицаите да пристигнат, младежът вече изпратил видеоклип на сцената до около 40 души в социалните мрежи, каза Турон.

Полицията бързо свали видеото и беше създадено звено за психологическа поддръжка, което да помогне на получателите и техните родители, при всяка травма от гледането на зловещите кадри.

Според разследващите тийнейджърът, след като е пил на парти, се е отправил към дома, където баща му живеел сам от седмици, след като съпругата му и двете им деца са се изнесли.

Той влязъл, взел два ножа от кухнята, събудил баща си в спалнята и го започнал да го ръга, каза прокурорът. Младежът казал на полицията, че е искал да сложи край на насилственото поведение на баща си, предизвикано от пиене, което според него е причинило много страдания на семейството.

Миналия месец майката на момчето подала жалба за домашно насилие срещу съпруга си и властите започнали наказателно разследване. След това тя напуснала семейния дом с двете деца на двойката.

Разследващ магистрат късно в понеделник обвини тийнейджъра в съзнателно непредумишлено убийство и публикуване на изображения, свързани с престъпление, включващо телесна повреда

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кофти ситуация, ама всички имат вина в случая. Колко ли пъти момчето е гледало как баща му пребива майка му или дори цялото семейство пиян до козирката?! Аз съм от такова семейство и мога да кажа, че е имало моменти дето и на мен са ми минавали такива мисли през главата. Не можете да си представите живот в такова семейството. Каква травма е това за децата и колко им обърква живота в последствие.
12
0
 
3
 
! Отговори
Последния Софиянец преди 2 години
Бащата дано се оправи
11
14
 
2
 
! Отговори
Виновна е Русия преди 2 години
Това е наследство от Русия, от руската армия когато е била в Париж.
10
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Русия такива новини не се и съобщават. За там това си е ежедневие
9
2
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 2 години
Във Франция си е проблем малтретирането на съпругата от дълги години. Младежът също е виновен,но повтрям лошото отношение на бащите към ост. част на семейството в тази държава е като ,,спорт". Стотици са случаите. Мислете преди да коментирате.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" ...съзнателно непредумишлено убийство " --- Такова нещо няма. Това си е чисто предумишлено убийство, извършено напълно съзнателно. Все пак е странно, че това става във Франция. Обикновено такива неща стават в САЩ.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали наистина са французи или...са от новите "французи"?
6
1
 
15
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
ЕС - Гарантирани Резултати!
5
20
 
2
 
! Отговори
Сергей преди 2 години
В Москва само вчера са загинали 17 човека в авто катастрофи. Само за 1 ден!
4
3
 
10
 
! Отговори
Еврогей преди 2 години
Сандокан с двата ножа!!!
3
2
 
10
 
! Отговори
сс преди 2 години
дали е бил бял образован френски младеж?? Скяптиченнн съм.....както би казал един познайник от тубата....
2
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слагате минуси на 1, но в телегерам има канал TELEGRA4... (не съм го писал целия, може да си го намерите) там точно руснаците качват подобни престъпления, които иначе няма как да се видят след като затвориха liveleak. Може да се нагледате как се палят докато пият горящи шотове, режат си крайниците с бутилки; обезглавяват роднините си и прочие "занимания"
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично за дивия запад. Във Франция колят бащите си демонстративно, в САЩ организират масови престрелки в училища и т.н.