Французите определиха шамара за Макрон като унижение на страната

"Срам! За Франция и французите!", пишат потребителите
9 юни 2021 17:15, Петя Славова
83
Французите определиха шамара за Макрон като унижение на страната
Снимка: БГНЕС

Повечето французи в социалните медии определиха нападението срещу Еманюел Макрон като унижение за страната на международната сцена, предава БГНЕС. Френският президент Еманюел Макрон беше шамаросан по лицето по-рано днес от мъж в тълпа от зяпачи, докато се разхождаше в южна Франция, показва видео от инцидента.

Охраната на Макрон бързо се намеси, за да дръпне човека на земята и да отдалечи Макрон от него. Двама души бяха арестувани във връзка с инцидента, съобщиха BFM TV и RMC radio.

Още по темата

В коментари за новините на уебсайта на вестник "Фигаро" французите изразиха съжалението си за случилото се, а също така споделиха своите виждания.

"Срам! За Франция и французите! Никога не сме падали толкова ниско. Целият свят ни се смее, докато видеото се разпространява в социалните мрежи! Дръзнахме да унижим президента на републиката!" - написа един от потребителите.

"Това видео ще забавлява всички в Китай, Русия и Беларус", гласи друг коментар.

"Може да не ви харесва Макрон, но такъв акт е напълно непростим. В известен смисъл това е агресия срещу всички французи", заключи един от читателите на изданието.

В същото време някои от потребителите не пропуснаха шанса да коментират инцидента с ирония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чак пък за всички французи. Преувеличени глупости. Много сте чувствителни бе. И никой не се смее на видеото. Факт е, че Макрон е вреден като всички евролидери в момента, кукли на конци на глобалистка хранилка и национални предатели, но пък да се присмиваме - не точно. Дрън дрън.
34
9
 
5
 
! Отговори
Слънчарски преди 2 години
На всичките комунисти, които се радват от тоя шамар сигурно им става много тъпо, като разберат, че "шамарджията" е крайно десен националист. Ама те *** винаги са си били кухи лицемери. Утре пак биха влезли в съюз със нацисти, ако отново могат да си плачкосват из Полша и Финландия.
33
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А влечуго Меркелицата кога?
32
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сами станаха смешни евроидиотите. То не бяха мерки и ограничения не бяха чудеса! Шамарът е най- слабото. С него е поставено само началото. Война за ковидфашистите ще има - истинска. Те го заслужиха.
31
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само , че е унижение. Но показва, че руските анархисти са си спокоини във Франция. И взимат демокрацията за подигравка.
30
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубав шамар, хареса ми. Ако го беше изгърмял с опакото на ръката щеше да е още по-добър.
29
5
 
7
 
! Отговори
уххх мааа преди 2 години
Маааалее чиии хубавоооо Как 24 часа не съм чул Ба*и по-добра новина от години не бях чувал. Същински празник дее*а. Шамари ****ала!
28
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех като си спомня батБоко какви шамарчета плющеше по врата на Плевела...
27
6
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
оле Боже!.."Голям праз"!..НЕКОЙ СИ посегнал на Макарон с плесница,и о,чудо:..-Сичкото франсе са дигнало да протестира....Франчулята са уникални националисти,да знаете!..Иначе са свободни духом и веселяци,наливащи се с "Бордо" и "Шампейн" докато въртят любов с .."Мивката,която си е сложила пола"../според Чрното Влечуго../..Хубави хора,ама..французи..Па и друго:-както са тръгнали нещата там,след двадесетина години няма да са "французи",а.."АФРОФРАНЦУЗИ".../дано да не се стигне до там!!/
26
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това видео ще забавлява всички в Китай, Русия и Беларус", гласи друг коментар."------------------------------------------------- Типичното западно комплексарче- пак Русия и Китай са му в главата. Видеото забавлява цял свят, не само тези три държави. :)
25
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия и Китай изобщо не се интересуват от арабския халифат Франция. Французите много са си повярвали.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бяхте дали линк към видето ли? Трябваше да го намеря в тубата. Да не би шефовете ви да са ви забранили да го споделяте?
23
2
 
8
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
До АнонименНяма как да се случи на Путин 0 там службите работят! Виж на Американските президенти с великите им ЦРУ и ФБР многократно им се случва (за жалост терористите не вярват на холивудските филми и или си ги трепят или ги бият). За европейската ДжендърМекиКитки *** пък изобщо не ми се говори - армия съставена от ЛГБТ+ изнеженимъжлета не ми я хвали. До тук ни докара "*** баланса"!
22
4
 
19
 
! Отговори
Урок преди 2 години
Един хубав удар в челюстта замества часове обяснения !
21
5
 
30
 
! Отговори
Генчо преди 2 години
Унижението не е от шамара. Преди 20 години Франция беше световна сила. Сега е второразрядна страна, запътила се към третия свят.
20
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Унижението е макрон , а не шамара!!! Тия допитвания са пълна лъжа! Живея във Франция и знам какви са настроенията. Стига сте лъгали!
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно, ако това се случи на Путин...колко ли секунди живот ще му остане на смелчагата
18
1
 
31
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 2 години
Навсякъде в интетнет французите масово се кефят на шамара и пукат макарон от подигравки и гаргара !Ех какво нещо е пропагандата черното бяло буквано изкарва!
17
2
 
11
 
! Отговори
Почти позна ! преди 2 години
до "Макрон е като Москов в лицето."Ами Москов е евреин, а Макрон е еврейски (Ротшилдски) възпитаник.Ученика - като учителя, нали знаеш...
16
3
 
13
 
! Отговори
11 преди 2 години
Аве, тоя Макарон не ви ли прилича на Нахалний? Той зарад туй яде шамарите.