В "червена зона" сме при пътуване в Белгия

Нужен е отрицателен PCR тест, сертификат за ваксинация или преболедуване
Обновена: 21 авг 2021 12:15 | 21 авг 2021 12:05, Петя Славова
4
В "червена зона" сме при пътуване в Белгия
Снимка: БГНЕС

Заради нарастващия брой на случаи на коронавируса в страната, от днес, 21 август България е в списъка със страни от "червената зона" за пътуване до Белгия, а от понеделник - до Испания.

Още по темата


И двете страни ще изискват при влизане отрицателен PCR тест за COVID-19, сертификат за ваксинация или документ за преболедуване на коронавируса, предава БНТ.

Българските граждани, които не разполагат с един от трите документа, ще бъдат поставяни под карантина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
до Момо преди 2 години
Българските власти трябва да се поучат от колегите на Запад как не се пускат през границата хора без отрицателен тест и най-вече как се налагат мерки с яки глоби. А не както е сега - отдавна сме в червената зона, ама тука стой та гледай- по заведенията и хотелите фраш, по морето същото, никой нищо не спазва, маски не се носят, никой нищо не спазва. Че и не се налагало да има ограничения , според тъпите ни управляващи. От април досега е все шоу.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксата не предпазва от заразявне нито спира ваксинираният да заразява. Така че спазвайте мерките за безопасност. Не ходете там където се събират големи групи народ. Избягвайте заведения фитнеси и тем подобни. Не си играйте със здравето на вас и семействата ви. Знам че има много не вярващи че този вирус съществува. Но аз съм виждал болни от него и отишли си със него в отвъдното. Мога да ви кажа че хич нее за подценяване заразата. Ако видите как човек се мъчи за глътка въздух ще се уплашите.
1
2
 
5
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Така се прави, а не сертификат за ваксинация И задължително PCR тест. Дано българските власти се поучат от западноевропейските си колеги!