Безредици в Ротердам заради противоепидемичните мерки

Полицията стреля с предупредителен огън
20 ное 2021 08:00, Петя Славова
131
Безредици в Ротердам заради противоепидемичните мерки
Снимка: БГНЕС

Демонстрация в Ротердам срещу ограниченията на коронавируса доведе до бунтове, по време на които полицията беше принудена да стреля с предупредителен огън и да използва водни оръдия, за да разпръсне тълпата.

Това съобщиха в петък Холандската телевизионна корпорация (NTK). Според медията стотици протестиращи хвърляха камъни по полицаи и стреляха с фойерверки по тях, крещейки лозунга "Свобода!" В отговор служителите на реда бяха принудени да открият предупредителен огън и да използват водни оръдия, за да разпръснат демонстрантите. Най-малко една полицейска кола е изгорена и една е повредена, съобщава БГНЕС.

При гасенето на пожарникарите са били замеряни и различни предмети, включително камъни. "В момента полицейски хеликоптер кръжи над града", информира НТК.

Основното недоволство на протестиращите е предизвикано от COVID-ограниченията, наложени на фона на рязкото увеличение на броя на заразените и хоспитализациите, както и от плановете на правителството за въвеждане на 2G система, при която здравна карта ще се издава само на хора, които са били болни от коронавируса или които са били ваксинирани, но не и на тези, които имат отрицателен тест за коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
8
 
4
 
! Отговори
doc преди 2 години
Не осквернявай името "Славянин". Дай малко почивка на интелекта си, вече е непоносимо. Да, аз съм лекар и съм работил години в институт по имунология и вирусология в Германия. Вие какви сте, за да ме съветвате по тези въпроси. Моля споделете вашите професионални умения.
97
2
 
18
 
! Отговори
Адолф Хитлер преди 2 години
В интернет има достатъчно кадри, че огъня не е бил само предупредителен. Има двама младежи с огнестрелни рани в краката, както и един с откъснат пръст на ръката. Естествено, някой трябва да се порови или не е удобно.
96
2
 
7
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Чудя се на шаолинските монаси например, които от 3-годинша възраст родителите им ги дават в манастира колко ваксини са получили до края на живота си там, за да са толкова здрави, силни и издръжливи! Понеже според научната догма без ваксини не само не може да си здрав, но не може и да си жив!
95
2
 
20
 
! Отговори
2х2=3,14 преди 2 години
До doc Никой не е срещу ваксините бе,глyпak!Това не са ваксини,а препарати!И на всичкото отгоре и опитни!Аман от комплексари!
94
1
 
8
 
! Отговори
до 94 от славянин преди 2 години
Да, Кох и Пастьор са били маргинали, само че ти явно не си наясно, че всяко нещо е за сметка на друго нещо, защото в космоса винаги има баланс! Знаеш ли че в САЩ до началото на първата масова ваксина против едрата шарка злокачествените заболявания са били голяма рядкост, а клед нея взривно нарастват, след взрива от злокачествени заболявания идва и взрива от автоимунни заболявания и странно защо тези взривове идват точно след въвеждането на масова ваксинация срещу нещо!?
93
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е средство за масово поразяване на здравето на хората, кръстено "ваксина", с цел да се излъжат по- лесно наивните. Трябва да бъдат умъртвени бавно и болезнено поръчителите и изпълнителите.!
92
2
 
24
 
! Отговори
До doc преди 2 години
Това не е ваксина. Това е фашизъм. Не си доктор, щом не си го разбрал още.
91
1
 
8
 
! Отговори
славянин преди 2 години
За да дадеш нов импулс на науката трябва да си маргинал, ако не си няма откъде да дойде новото в главата ти, за да дадеш нов импулс в изкуството трябва да си маргинал, ако не си няма откъде да дойде новото в главата и във всяка сфeра от живота е същия закон! Новото идва единствено в различната мисъл, различното чувство и различното действие от шаблонното блатно застояло!
90
17
 
3
 
! Отговори
doc преди 2 години
И най-големите маргинали Луи Пастьор, Роберт Кох създали ваксините и спасили милиони хора, какъв парадокс. Но ние сме пък срещу ваксините. То бива простотия, бива, но чак пък толкова.
89
1
 
7
 
! Отговори
до 89 от славянин преди 2 години
Ами маргинали са били, те затова са дали нещо ново на човечеството, ако си като всички от калъпа как ще родиш нещо ново бе, чугуноглавецо!?
88
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ние си мълчим
87
1
 
11
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Всички духовни водачи на човечеството са били маргинали спрямо духовните му догми, всички учени водачи на човечеството са били маргинали спрямо научните му догми, всички хора на изкуството дали на човечеството нещо ново са били маргинали на догмите в изкуството! Докато не излезеш извън шаблона на догмите, какви то и да са те, ти не можеш да родиш и да създадеш нищо ново! Но жабите се чувстват уютно единствено в блатото и не искат никой да им нарушава хатъра!
86
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гражданската война, още ли не е обявена?!))) Ей това е истинската демокрация... Всичко е конспирация...)))
85
11
 
2
 
! Отговори
doc преди 2 години
И то какво излезе, че Мария Кюри, Никола Тесла, Пастьор са маргинали. Тези, които са ти дали светлина, лечение, браво. Не вярвате на ваксините, създадени от умове на най-високо ниво, ами защо тогава не карате български автомобили, не гледате албански телевизори. Защо дори за момент си представяте, че Германия, Австрия искат да си избият собственото население със същите ваксини.Вас ви искат просто здрави, за да им работите.
84
2
 
4
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Всеки дал нещо за развитието на човечеството е нарушил неговите блатясали догми защото докато си в блатото от обществени догми ти си средностатистически бездарен безличник! И точно защото средностатистическият безличен екземпляр от едно стадо не може нито да роди нито да даде какъвто и да е импулс за развитието на обществото, точно заради комплекса си от този факт, той ненавижда всеки маргинал, който може и да роди, и да даде нов импулс за развитие на обществото!
83
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре. Една шепа хора са. Толкова ли няма ли кой да се погрижи?
82
2
 
7
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Всички водачи-двигатели на човечеството са били маргинали, защото само маргинал може да роди и да даде някакъв нов импулс за развитие му, средностатистически безличен екземпляр от стадото никога не може да роди и даде такъв!
81
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** протестира ама като замине за чубжината знаете ли какъв хрисим,работлив и дисциплиниран става.Аз съм от старата генерация емигранти и ги знам,толкова са нелепи като пристигнат и са като гърмяни зайци,хеле като отворят една уста да говорят английски уплах да получиш-нещо подобно на акцента на шофьорчето на самолет.Абе мъка ,мъкаааа.
80
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако съобщят, че Кунчев е умрял, представяте ли си какво ще се случи? Никога няма да напишат и думичка за него. Не питайте вече. Аз съм приел, че е умрял и продължавам да пиша против ваксините и фашизма. Това е моят начин на протест и на отстояване на правото ми на личен избор.
79
8
 
4
 
! Отговори
до 81 от славянин преди 2 години
Светът винаги и бил движен от маргинали , не от стадото ви, защото от едно стадо освен слуги, роби и работен д.битък нищо друго не става, следователно то не може да движи човечеството напред!