Австрия също забрани "Конвоя на свободата"

Няколкостотин превозни средства трябваше да се съберат в петък в центъра на Виена
11 фев 2022 16:30, Ния Христова
99
Австрия също забрани "Конвоя на свободата"
Снимка: БГНЕС
В Австрия също бе издадена заповед, която забранява всякакви акции на "Конвой на свободата", вдъхновени от движението, започнало в Канада срещу COVID ограниченията, съобщава АФП.
 
Няколкостотин превозни средства трябваше да се съберат в петък в центъра на Виена. Полицията заяви, че се опасява, че протестиращите възнамеряват да блокират основните пътни артерии в града.
Още по темата
 
В съобщение в Туитър полицията също така заяви, че протестиращите ще причинят "неприемливо неудобство по отношение на шума в популярна зона за отдих", както и замърсяване с емисиите на горивата.
 
Подобни конвои бяха забранени в Париж и Брюксел.
 
Канадското движение "Конвой на свободата" стартира в знак на протест срещу изискванията шофьорите на камиони да бъдат ваксинирани или тествани и изолирани, когато пресичат границата между САЩ и Канада.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
53
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Има ли демокрация в Зап.Европа?Париж,Брюксел и Виена забраняват протест.Това повече прилича на СССР,отколкото на ЕС.
58
2
 
55
 
! Отговори
къде преди 2 години
Къде се покри Ицо Хазарта сега да каже какви са протестиращите?
57
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще ви забранят да ходите до роалетната в къщи без зелен серрификат, и со магазина за хранителни стоки също. Фашисрите искат само да им козирувате и да озпълнявате абсурдните им заповеди добеоволно да скочите в казана и да яи няма. Ако всички заедно излезем няма сила, с която да ни спрат. И ще напълнят пампераите в бункееите си. Хитлер последните две години от войната с не се е появявал публично и е имал 1 топка. Днешните назначени *** управляващи нямат и толкова. И ще се скрият веднага
56
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много проста медия..... Виена е тотално блокирана в момента. Четете онлайн новини от Австрия
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 47. Напротив, в момента Австрия се.управлява от коалиция на зелени и социалисти, а най-върлите привърженици на ваксините са хард левите(Идея си нямаш какво пишат на wsws.org- медията на марксистите и соц интернационала, срещу антиваксърите. Същите опорки за крайнодесни, липса на солидарност, плоскоземие и т.н.). В момента нормално десните се борят за демокрацията срещу левичарите, които са решили да налагат соц идеята и да просвещават в нея. Който не е с партията, е лош крайнодесен и за Гулаг
54
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма пандемия! Има фашизъм! Четете и гледайте какво се случва в цял свят! Обяснете на възрастните си родители и на малките си деца,е не трябва да се страхуват от измисления ковид, а от фашистите! Покажете им клиповете на конвоите! Просвещавайте неграмотните!
53
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Париж изкараха бронираните машини, за да спират с тях протестиращите. Остава да изкарат и танкове и да стрелят на месо, за да е съвсем демократична картинката. На всичкото отгоре нещо хората въпреки заплаха за 2г затвор и 4500 евро за участие и 7г за организаторите грам не се предават и в момента въртят по обиколни пътища и минават през центъра на града. Поне засега протестът е нетипично мирен за Франция и не се е стигнало до сблъсъци.
52
53
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-глупавите, най-бедните и най-изостаналите в Европа плюят по най-цивилизованите, най-демократичните, най-социалнит, най-напредналите държави. Толкова е нелепо, че ако не беше тъжно, щеше да е комично.
51
1
 
55
 
! Отговори
ha ha преди 2 години
Шубето е голям Страх! Да не вземе Народа да си поиска отнетата Свобода като в Канада!
50
1
 
46
 
! Отговори
bolbov преди 2 години
Не Дами и Господа,демокрация просто няма сега виждаме това с просто око .Имаше някаква демокрация при народните републики,които преди повече от 30 г.бяха дружно ликвидирани от масонска мафиотските кръгове от запад и изток.Сега вече ни казват директно мирувайте защото ще има бой.
49
3
 
57
 
! Отговори
Брат Вурст преди 2 години
Австрия отдавна е забранила свободата.
48
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ! Има си хас точно Австрия да не го забрани ! От този месец там е задължително ваксинирането с отровните ционистки всксини и който не се ваксинира солени глоби. За мен Австрия вепе е пропаднала държава като Австралия.
47
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демокрацията свършва там, където се разминат гражданските и корпоративни интереси. В момента ние сме управлявани от фармацевтичната мафия и демокрацията е избутана в ъгъла. Демокрацията се изкарва само като някакво украшение пред страни като Русия и Китай, на които им се казва "вижте какво си имаме ние, а вие не" и после отново се натиква в тъмния ъгъл.
46
47
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма изненада, че забраняват на фашистите да блокират градове.
45
1
 
42
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 2 години
Демокрация, А ?!
44
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е чудно не се и очаква от фашисти да разрешават нещо с думата свобода!
43
2
 
29
 
! Отговори
И преди 2 години
Къде са сега фашистите ?
42
1
 
12
 
! Отговори
До Германец преди 2 години
Т.пи са ти вицовете.
41
1
 
33
 
! Отговори
До Morski преди 2 години
В случая с ковид, противодействието се очертава да е милиони пъти по- голямо от от действието, защото се прави от излъгани и изтормозени хора с мислене, различно от оф.чето.
40
57
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 години
А не, бе, ще се оставяме шепа маргинали да ни разиграват. Да вдигат ръкава и марш към ваксинационния център. По последни данни ваксинацията в Австрия е задължителна.