ВМРО се събра на протест пред Министерството на външните работи

Поводът е подписването на протокола между България и РСМ
17 юли 2022 11:00, Петя Славова
87
ВМРО се събра на протест пред Министерството на външните работи
Снимка: БГНЕС

Представители на ВМРО, водени от двама от съпредседателите Ангел Джамбазки и Александър Сиди, се събраха на протест пред Министерство на външните работи. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Още по темата


"Поводът е предстоящото подписване на протокола между Република България и Република Северна Македония, свързан с т.нар. френско предложение", предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Канас О Биги преди 1 година
Заради ,човека на снимката и дебелия русенски влах имаме проблеми със съседите македонци,защото ВМРО БНД има интерес да търгува с паспорти,чрез бате Хари,а Щом Р.С.М Влезе след 10г в ЕС-български паспорти нема да им трябват!
57
3
 
3
 
! Отговори
Канадецът.... преди 1 година
е антибългарин...... Харвардските възпитаници са антибългарин....... Московските възпитаници са антибългарин......
56
2
 
6
 
! Отговори
Елементарно е преди 1 година
Македония е България, македонците са българи, македонският език е български диалект. Който не мисли така, е национален предател.
55
1
 
1
 
! Отговори
До тенгри хан преди 1 година
Ти си безумец!
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО е антибългарска партия, както и всички останали т.нар. патриотични партийки.
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО трябва да бъдат разследвани като опг за български паспорти от новия главен прокурор.
52
1
 
13
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
ВМРО върви по пътя на: Български бизнес блок Жорж Ганчев), България без цензура (Николай Бареков), Ред, законност, справедливост (Яне Янев), Воля (Веселин Марешки), НДСВ и още мноооого други подобни, за които вече никой не си спомня. Колкото и да се навират пред камерите, и тяхната свърши.
51
4
 
9
 
! Отговори
рр преди 1 година
Къде са ф16-ките бе ВМРО??
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джамбазки колко е отчел да дрегера днес , или той пие само като ще шофира. Само в БГ се толерират подобни провинения - този нямаше да види парламент/политика във всяка дръга държава.За справка Борис Джонсъсн го свалиха за дето е организирал събиране по време на ковид рестрикцийте
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макарона ни изработи.
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България нема никакви претенции към Македония, ветото беше опит да ви изкараме ос сръбската тиня и " югославската шитня" в която " живеете" от 1918 г насам! Но явно е късно, еничарството е пуснало корени и реално Скопие е сърбия! Иначе за ЕС дано никога не влезете, защото сте вредни за Европа руски подметки ( белград и скопие)!
47
6
 
4
 
! Отговори
Тенгри Кан преди 1 година
До АнонименВъв абревиатурата ВМРО присъства Македония,з ащото Македония е неотменима част от България! Тя не е самостоятелна държава и най-голямата грешка на Бълагрия бе, че я призна като държава! Още тогава я загубихме, при Желю Жабата и евреина Филип Димитров! ВМРО е чисто българска партия оглавявала национално-освободителните борби на българите в Мекдония за освобождение от Турция и присъединяване към България, не към Югославия и Сърбия или сега ЕС!
46
7
 
4
 
! Отговори
Tенгри кан преди 1 година
До АнонименА, ти трябва да разбереш, че "Македония без България - огин да я гори", както каза Ванче Михайлов, един велик българин;))) Българският Саракт не признава Македонската държава, нито македонският език, нито македонска народна идентичност! Националното предателство, което извършиха Киро и компания, прехвърляйки македонският въпрос на Франция, един ден ще бъде много скъпо платено, не само от тях, но и от всички нас! Слава на Тангра! Да живее Българският Саракт!
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Шекерна Тулумба Тъжно е да се чете как някои в РСМ са готови да загърбят добруването на нацията си, само и само да съхраните неща, насадени ви по задължение от някого (да, това е факт, няма смисъл да отричаш). Все пак се надяваме, че повече то в РСМ искат по-добро бъдеще за себе си и за децата си. Противно на това, което ВМРОтата в двете страни лъжат - нито вие ще станете отново българи, нито някой ще ви "асимилира". Вие сте достатъчно различни от нас вече.
44
1
 
7
 
! Отговори
Направиха ли преди 1 година
Алкохолна проба на Джамбазки?
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Во Македония треба да разберете дека овде лугето се против нацизмот и фашизмот и не им е приятно да ги нарекувате фашисти и татари.А в България трябва да разберете ,че Македонците не са промити мозъци,те сами искат да бъдат Македонци и никой да не им се меси,искат езика им да е Македонски и да не им оспорвате това.Това са нещата които трябва да разберете за Македония и България и всичко ще е наред.И махнете тези историци от комисията и вземете независими международни историци да спорят.
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ьа е далеч времето,когато ще се натиснат и едни други копченца и ВМРО ще бъде поставено извън закон.И с право.Защо в името на българска партия има име на друга държава.Абсурд.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На братот од Македония.Може да не се еднакви ВМРО од Македония и Бугария ,но прават едно исто нешто.Создаваат омраза,коя пречи многу повеке на Македония.И двете партии користеа исти лозинки.И двете партии има чудни лозинги"Не я предавай Македония".Македония сака да влезе в ЕС,а ВМРО од Македония го запираше тоа.ВМРО од Бугария вика не я предавай Македония.Со вето да не я предадат.А Македония сака во ЕУ.Разберете ВМРО е штетно за Македония.Ова е най-добриот избор за Македония и за Бугария.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ludoto Lenche Другите партии не са по-добри. Ето ПП веднага клекнаха и пренебрегнаха историята и загиналите бг.
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мкд Бг няма за какво да се срамува. Фашиски Сърбия и Турция окупират Македония а не е България окупатора. А точно във Ваташа са избити и изнасилени много българи и българки преди ония 12 агента на сърбите. Фашиска Сърбия извозва всичките си евреи за лагерите в Полша в 1940 г. А в Скопие бг армия е подчинена на Хитлер но не е депортирала евреи а немците ги депортират и убиват. Ами колко са депортирани преди това и след това българи и убити от сръбските фашисти че не искат да се пишат маке