Унгария единствена отхвърли идеите на ЕС

Страната отказа да подкрепи енергийните предложения
26 юли 2022 23:35, Росен Стойчев
71
Унгария единствена отхвърли идеите на ЕС
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгария е единствената държава, която се е противопоставила на идеите за намаляване на газовото потребление в ЕС.

Още по темата
  Това обяви външният министър на страната Петер Сиярто, съобщи Гардиън.

Решението беше одобрено от европейските представители днес. Те предвиждат намаляване на потребление при определени обстоятелства.

"Ние гласувахме против този указ. Той пренебрегва интересите на унгарските граждани", заяви Сиярто.

Той определи решението като неоправдано. Унгария разчита много на доставките от Русия.

Страната вече се договаря с руското правителство за допълнителни доставки. Проведени бяха и дипломатически срещи.

Унгарското правителство продължава да търси партньорство в сферата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
3
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Дали този унгарец е добър или лош ,умен или *** ,русофил или русофоб , дупедавник на великия демократичен ЕС без ,,граници'' (ние още си ги имаме нашите) или не - не мога да кажа а и не искам . Но въпросът е дали случайно просто се опитва да защити интереса на унгарските граждани да имат по-добър стандарт на живот ?
59
1
 
8
 
! Отговори
Марина преди 1 година
Браво на унгарците! Единствените с нормално и национално отговорно поведение. За разлика от напълно изтрещелите европейци.
58
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 555 в русия нема малциство има граждани на русия у вас в бг има малцинство роми турци сърби власи копанари чергари албанци сега имате и укропи оправи си страната после мисли за русия
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
58-дървят го за теб. Ще ти ОТПОРАТ ДИРНИКА.
56
0
 
2
 
! Отговори
Кокi преди 1 година
Скоро и тук може да се появи един като д-р Пиночет който се е отказал най добрия лечител на червена чума.Той е разбрал че с демократични средства не можеш да се пребориш с това много опасно заболяване
55
8
 
3
 
! Отговори
До копейковците преди 1 година
Много харесвате Орбан. Явно много харесвате и неспирната кампания против България в Северна Македония от страна на медиите контролирани от човека на Орбан. Все пак вие сте патриоти....за копейки сте готови на всичко. Дано ви заседнат!
54
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала на орбан, да го духат укрите ,дано путлериста ги изтреби до крак.
53
1
 
13
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
55, интересно защо тогава Великобритания е с най- много колонии днес-11 ако не греша бройката? По твоята логика Китай също трябва да е голяма империя, след като единия край на Китай не се разбира с другия. Също и САЩ, където в много щати не знаят английски дори :) В други бял човек само по телевизията са виждали.
52
2
 
21
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Струва ми се, че единственото, което би омилостивило Орбан, са територии от Украйна на Унгария.Укронацистите се подиграха с малцинствата в Украйна, включително българското, затова не виждам защо трябва да се сърдим на Орбан. А на кого тогава да се сърди унгарското малцинство в Украйна? На Путин ли или на нацистките украински режими последните години?
51
37
 
8
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Рашисткият троянски кон в ЕС. Да ходат да стават шеснайста республика. Чий го дръвят в ЕС?
50
39
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: номер 57 (мераци) Бе ходи в любимата ти Русия като не ти харесва ЕС! Мното ти знае кратуната какво беше СИВ! Стоки по второ направление - само с долари в Корекома! И телени мрежи с ток по границите!В ЕС граници изобщо НЯМА! Това имаше ли го в СИВ - Шенген???
49
5
 
51
 
! Отговори
Мераци преди 1 година
Ех, искам и аз да прочета някъде някога "България се противопостави на Брюксел за нещо-си, защото това не съответства на БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ". А сега сме треторазрядна колония на ФАЩ и Германия. ЕС е колониална система от колективен тип - няколко силни европейски държави диктуват на останалите какво да правят и как да живеят. По-зле е от СИВ - там поне за всеки беше предвидено нещо, от което да се изхранва.
48
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Русия е пълно със всякакви представители на азиатските народи - чеченци, дагестанци, буряти, тувинци, калмики, татари и кой знае какви още! Само руснаците са малцинство. А ние сме европейци - българи, сърби, словенци, чехи, германци, италианци, скандинавци и т.н.Споделяме европейски ценности, не азиатски.Русия е единствената империя, оцеляла още в 21-ви век! Въпрос на време е разпадането и!
47
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България е пълно с ***, чуждопоклонници надянали чужди знамена, фенове на неолибералния фашизъм налагаган ни от сащ и ЕС под формата на демокрация. Носихте ли маски бе овце, на зима ще ви питам какво ще правите. Правете се още на Европеъци и демократи много хора няма да изкарат зимата заради продажниците изброени по горе.
46
27
 
49
 
! Отговори
Ultras преди 1 година
В Бългалия е пълно с брюкселски хомозелки, които вместо да защитават интересите на България слугуват на хомоЕС. Който иска да ходи в Брюксел и да се съвкуплява на воля с мъже, с жени, с животни и т.н. вече в зависимост от психичното му разтройство.
45
30
 
50
 
! Отговори
SS преди 1 година
Какво умно може да измислят хомосексуалните в Брюксел ?
44
24
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Големия проблем не е Русия, а тотално сбърканата европейска енергийна политика и ако няма радикална промяна, ни чака голяма мизерия. Така наречената зелена сделка, трябва на момента да се отмени и да се изготви нова стратегия гарантираща енергийната независимост на ЕС. Това което се случва сега е пълен абсурдно, да се ограничаваме, да минаваме на режими, срам, пълен провал.
43
15
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още веднъж - браво на унгарците. Единствените, които удържат на натиска и не продават на дребно държавния си интерес.
42
5
 
20
 
! Отговори
ДЯВОЛЧЕТО ФЮТ ЧАКА преди 1 година
И ЩЕ ВАДИ ИЗДАВЕНИТЕ АМЕРИКАНЦИ - БОГАТИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА НА САТЕЛИТА И ЧАКАТ КОНСЕРВИ ОТ РУСКИТЕ КОСМИЧЕСКИ СИЛИ
41
5
 
31
 
! Отговори
АМЕРИКА Е ЗЛОТО преди 1 година
ДЕТО ЩЕ ПОТЪНЕ С БОЖИЯТА СИЛА