Унгария единствена отхвърли идеите на ЕС

Страната отказа да подкрепи енергийните предложения
26 юли 2022 23:35, Росен Стойчев
71
Унгария единствена отхвърли идеите на ЕС
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгария е единствената държава, която се е противопоставила на идеите за намаляване на газовото потребление в ЕС.

Още по темата
  Това обяви външният министър на страната Петер Сиярто, съобщи Гардиън.

Решението беше одобрено от европейските представители днес. Те предвиждат намаляване на потребление при определени обстоятелства.

"Ние гласувахме против този указ. Той пренебрегва интересите на унгарските граждани", заяви Сиярто.

Той определи решението като неоправдано. Унгария разчита много на доставките от Русия.

Страната вече се договаря с руското правителство за допълнителни доставки. Проведени бяха и дипломатически срещи.

Унгарското правителство продължава да търси партньорство в сферата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
44
 
! Отговори
ЕССР преди 1 година
Да, ама хер шольц каза тези дни, че искал да пробута поправка в основния закон на ЕС, с която да клъцне крилцата на такива лоши членки като Унгария, като им отнеме правото на вето по вземане на общи решения с консенсус. Това, като как да го тълкуваме сега? Сменяме правилата, само и само да получим нужния резултат, който ние богатите и големите страни в ЕС желаем или какво? Този сценарий вече май сме го гледали, да ви напомня нещо?
39
22
 
5
 
! Отговори
Вин преди 1 година
#41 Спри шльокавицата човек, изпържила ти е останките от сиво вещество.....или пък, ръгай колкото можеш, по добре няма да станеш! Заглавието е лъжа за баламурници, решението на ЕС е ПРИЕТО, Унгария си е изказала мнението за информация, ама ЧИ КО?!
38
57
 
10
 
! Отговори
Маджаре преди 1 година
Унгария вън от ЕС ! Да отива при лудия диктатор Путин, за да види на практика, колко е добре в Евразия.
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ, Русия и Европа с християнски ценности, либерализма, социализма, национализма и ковид измамите вън, също перверзията и разврата популяризирани като "мода".
36
12
 
10
 
! Отговори
ВИН АМА преди 1 година
ти нов смехурко ли искаш да се наричаш?33 смешковци промяна правят. Хората за това време пустини прекосяват. Пишеш не е СИВ. Тогава нищо" построено" от ес в Унгария не е безплатно. Или нещо обърка идеологиите.Защо тези т.нар. заводи ги построиха в Унгария, Турция и навсякъде, но не и в България? Отговорът е лесен, червени б..ок..улуци, като теб станаха сини а..й..ду..ЦИ.
35
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ще напуснеш? А пари имаш ли да напуснеш? Англичаните имат да плащат милиарди за "развода" с ЕС. Този т.нар. "съюз" не е съюз, а пълно подчинение на териториите, особено на задунайските далечни провинции като нашата, на милостта на брюкселските дебелодупести, охранени подставени лица и с помощта на подкупените еничери в европейския т-нар. парламент се гласуват абсурдни закони и пълно подчинение на новите началници/господари. А местните подставени лица действат по устав или ги подменят с нови
34
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако унгарците успеят да направят прелом - да преобразуват европейския съюз от либерална тоалетна, където посетителите са с неясен пол, в храм на християнските ценности и независимост, Европа ще се съвземе за нула време! Трябва само да се премахне либерализма и адептите му, да се конфискуват едни пари, да не се воюва с руснаците, да се изгонят емигрантите и сексуално разнообразните. Мерки срещу тях като в Китай. Тук технологиите могат да помогнат много...
33
6
 
9
 
! Отговори
ДА ПОДПАЛИМ ФАЩ преди 1 година
ИСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ И КОЙТО ИЗБЯГА ЩЕ ГО ИЗГОРИМ НА КЛАДА
32
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ясно ще отхвърли. Да не са болни мозъци като тези със зелените енергии. Същите психопати като веганите. Ако ЕС не намери изкопаеми горива за тази зима, то това ще му е за последно. Догодина ще се радваме на един по добър свят.
31
14
 
20
 
! Отговори
ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ преди 1 година
ПУСНАХА ПО ЕДНА над ЯПАНОНИЯ Атомни бомбардировки на Хирошима и Нагасаки а сега дразнят ТИГЪРА В КЛЕТКА ДОКАТО НЕ Я ПРЕСКОЧИ И БУМ И КРАЙ С ФАЩ агите
30
25
 
15
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Селски, няма "диктатура на ЕС", който не му харесва напуска, не е СИВ! Насила никого не държат!
29
40
 
14
 
! Отговори
Вин преди 1 година
С американски оръжия и пари беше унищожен хитлеризма, със същите ще свърши и путинизма! Хората ще победят ***! Местните гни ди пак ще замлъкнат като пръднали, както през 1990г. :)
28
18
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сменете го това заглавие! Трябва да бъде: Унгария единствена отхвърли диктатурата на ЕС в полза на гражданите си.
27
6
 
0
 
! Отговори
28 до 25 преди 1 година
При ме е 2 часа следобед. Чакаш ли сега, батенце?
26
10
 
9
 
! Отговори
24 вин преди 1 година
Пазарите се манипулират от любимите ви еу и подобни брокерчета. Те определят цената не Русия, ама какво да се прави с такива икономически пазарни знания? Но, може и да си прав. Преди няколко месеца др. Байденко каза, че Путин е виновен, когато бензина стана 6 долара за галон. И аз повярвах на др. Байденко.
25
5
 
27
 
! Отговори
Харвардски Тарикат преди 1 година
Путин пак ги изигра псевдо европейците. Щесе къпели веднъж седмично, ще спестявали газ. Добре дошли в Комунизма хаха. И режим на тока идва за европейците
24
25
 
8
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Унгария, може да "отхвърли" дядовия ми! Ще секнат мангизите от ЕС и ще разберат къде акат гладните! Могат да се присъединят към "благоденствието" на Евразийския клуб на въшкарите :)
23
5
 
21
 
! Отговори
Другарят Байденко преди 1 година
Дал пример колко го обичат европейците?Др. Байденко наредил всички европеиди да се обесят, а те попитали, сами ли да си купим въжетата или еврокомисарите ще ни отпуснат средства?
22
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само луд или безгласен слуга би искал да участва в плана на Брюксел да накаже гражданите на ЕС.
21
20
 
6
 
! Отговори
Вин преди 1 година
Русоробията, Унгария без заводите на ЕС които им построиха, няма да имат нужда от газ ни от Рашата, ни от Тамбукту! Ще гледат пипер и *** в пустата:) Цените не са полетели само в България, а навсякъде, поради започналата далеч преди войната на Х у йло манипулация на енергийните пазари и създаване на дефицит! Ние сме най малко засегнати, заради мижавата си консумация, нищожното потребление за гражданите и възможностите за диверсификация за разлика от Унгария!