—туд и обилни снеговалежи в северна и централна »тали€

—нежната покривка на места надвишава половин метър
23 апр 2024 07:50, јниси€ »ванова
7
—туд и обилни снеговалежи в северна и централна »тали€
—нимка: Ѕ√Ќ≈—/EPA

—лед определено високите температури за месец април, зимата за първи път скова със студ и обилни снеговалежи северната и централна част на »тали€. —нежната покривка на места надвишава половин метър, даже и в област като ≈мили€-–оман€, където снегорини разчистват пътищата в планинските райони, съобщи ЅЌ–.

 рай върха јбетоне обмисл€т да се възползват от половинметрови€ сн€г, за да ползват ски пистите. —н€г падна и в област Ћигури€, където в района на —анто —тефано ƒавето стигна до почти метър - факт, който местните жители не си спомн€т от години.

—ериозна е снежната покривка в јпенините на “оскана. ќбстановката напомн€ на  оледа и хората шеговито си честит€т този празник в кра€ на април, приготв€т пак топли зимни €сти€ и напитки, а централизираното парно отопление е отново включено, даже и по морското крайбрежие. ѕрогнозата е, че зимата над северно-централната част от јпенините ще продължи и през следващите дни.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


7
ќще по темата: итали€студсн€г
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
7
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
6- хвърл€ш камъни за нещо, което ти сами€ правиш. ѕоредни€т анонимник, обвин€ващ останалите, че били анонимни. јко напиша, че съм »ван ¬асилев от √орна ќр€ховица това ще ти каже ли нещо? ј дали ще е истина? јдреса и телефона ми не искаш ли? ћъка и трагеди€. ѕродължавай да си гледаш холивудските сапунки - убеден съм, че ще продължат да ти помагат да бълваш неадекватни коментари по научни въпроси.
6
4
 
2
 
! ќтговори
ƒо номер 5 преди 1 месец
Ќай-хубавото е, че коментарът ти е анонимен, за да не се излагаш публично с името си.
5
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќо, да. —ега вече разбираме, че симптомът на глобалното затопл€не е мраз. «нам че холивудската пропаганда с техните измишльотини си работи на техните си ширини, просто не знаех, че в и Ѕ√ има хора, които са се хванали.  ато си включиш готварската печка тенджерата с вода замръзва ли? ўото това е логиката затопл€нето да води до студ. Ќа номер 3 препоръчвам учебник по физика за 4 клас.
4
1
 
1
 
! ќтговори
Vs преди 1 месец
ўе идват на българското черноморие.
3
5
 
6
 
! ќтговори
пи€ница мистик преди 1 месец
ƒо јнонимен 2 ===  ато не сте умни, не четете друго освен политически новини, поне гледайте филми :) Ќамери си "—лед утрешни€ ден" и от него ще разбереш, че точно това е едини€ от симптомите на глобалното затопл€не :))) ”спех с поумн€ването!
2
5
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќа това му се казва √лобално затопл€не хахахахахаха
1
2
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
¬ област Ћигури€ дебелината на снежната покривка стигна до почти метър. —лед н€колко дни температурата на въздуха ще подскочи, снегът ще се разтопи за часове и ето ти ново наводнение като в ќрск, ёжен ”рал.