Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите

85% от левите искат да е евродепутат, но дали ще е кандидат?
173
Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите
Снимка: Булфото, архив

Никога по-рано в БСП не е имало такова напрежение за листите, което силно се преживява от избирателите на партията, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Още по темата
Според него листите трябва преди всичко да обединяват избирателите.

Станишев напомни, пред БНТ, че е посочен от 85% от регионалните структури на БСП за кандидат за евродепутат, но дали ще влезе в листата ще стане ясно на Националната конференция на БСП на 14 април.

Имам самочувствието и задължение към всички тези хора да участвам в това състезание, каза председателят на ПЕС.

Той каза, че между манифеста на ПЕС и визията на БСП има много прилики и че не допуска възможността БСП да напусне партийното си семейство.

Силното на БСП е да покаже социална алтернатива. Това е нашето поле, допълни още Станишев. Той коментира като непечаливша стратегия плъзгането по посока на националистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
7
 
11
 
! Отговори
Борисов съм преди 5 години
Видя ли Станишев и се сещам за Тома Биков. голяма прилика.
129
3
 
10
 
! Отговори
КТБ преди 5 години
Върнете ни париците!
128
1
 
15
 
! Отговори
gogo преди 5 години
а кой набута бсп в тройната коалиция,рана която никога няма да зарасне.
127
14
 
13
 
! Отговори
офшорното Ленче преди 5 години
И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!
126
12
 
11
 
! Отговори
без думи преди 5 години
Грозната Стара Мома оглави евролистата на БСП.Ако я пратят в ЕС нищо чудно да ни изгонят от там.После ще станем като Сирия.
125
16
 
15
 
! Отговори
спасяват Ел.Йончева преди 5 години
Бсп предлагат Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...
124
2
 
5
 
! Отговори
До съвет преди 5 години
Ама да не ти се налага да пътуваш до UK с тези съвети, кой на кого е обиден всъщност? Станишев или ти на него, че те е уредил въпреки безхаберие?
123
10
 
17
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Станишев, ако си мъж, пожелай успех на Нинова и Йончева и не се прави на обиден. С такива изказвания отдалечаваш нормалните българи от левицата.
122
10
 
3
 
! Отговори
Big little lies преди 5 години
Нинова и русото Ленче са такъв отбор, че никак US или UK education не им помага. Особено пък на Нинова.Сори и жалко за усилията! Много сориА Борисов гледа само турски сапунки от 2013 година, то какво друго с тоя Ердоган освен турски сериали? Ама нали са много близки с Камерън, за това урежда UK вън пък турски сериал нон стоп. А без визи не от Борисов, а от Станишев. Perfect!!!!!!!
121
10
 
13
 
! Отговори
Скрий се някъде преди 5 години
Станишев, Станишев, ще се сещаме за теб, когато интервюират Борисов и Пеевски от затвора.
120
9
 
6
 
! Отговори
1441 преди 5 години
Що мълчите?Да не би чичо Цвък да ви сложи сливи в устата?Много ще има да мълчите в близко време,ама много.!!! ИМА още неща дето тепърва ще излизат на светло.
119
6
 
9
 
! Отговори
1441 преди 5 години
Сега разбрахте ли защо беше убита Виктория от Русе?!Защото Биволът е разполагал с цялата информация за Апартаментгейт и тя е щяла да я огласи.Защо не си отговорите на въпроса:Защо цялата държавна машина беше в Русе?За да се скрие Нещо Голямо,Но истината винаги излиза НАЯВЕ. СПИТЕ ЛИ,ДРАГИ ЗРИГЕЛИ?!
118
10
 
11
 
! Отговори
Ограбен народ преди 5 години
Крадливите герберасти начело с Борисов, трябва да бъдат съдени. Затвор за крадците, управлявали последните десет години. Това са очакванията от Нинова на всички нормални българи.
117
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви джендърите бори Нинова, маани се на Радев с русото Ленче
116
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Jolena..., набутала се първо при Радев, после при Никова, а ***, та не се трае. Тва само в БСП може да се случи, като изключим мутричката Борисов
115
9
 
3
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Г-н Станишев е един много мъдър но умен човек който веднага забелязва високото напрежение! Защото хората са объркани когато не слушат словата на Г-н Станишев, Г-н Радев и Г-жа Нинова. Затуй в джоба на всеки член трябва да има БСП наръчник който да напомня на честния и справедлив член, кое е още по-честно и справедливо! Защото Г-н Станишев е посветил цялата си енергия и скромен живот на справедливостта и грижата за бедните.
114
6
 
8
 
! Отговори
Розата преди 5 години
До Тролчетата на Професора от Вършец: Качиха ли ви на шейната американските братя,качиха ви.Айде сега правете Молитвени закуски да не ви качи НАРОДА НА ВЛАКА ЗА БЕЛЕНЕ!
113
7
 
12
 
! Отговори
Успех! преди 5 години
Народът вярва на Нинова и Йончева, а пишещите срещу тях са отцепници, нагаждащи и блюдолизци на Борисов и крадливото му обкръжение.
112
6
 
11
 
! Отговори
Розата преди 5 години
Най-големият Проблем на Гробарите е,ЧЕ НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА,която имат Йончева и Станишев.Какъв ви е проблема,нали Баце ви каза че той е *** и вие сте Прости.Ами да е чел БАЦЕ,Да не е лапал мухи.Кой му е крив,че е ***?!
111
4
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
" БОРДЖИЯ " В Бее-Сии-Пи !?!?