Кейт Бланшет: Не съм била с жени!

Холивудски разкрития в Кан
18 май 2015 14:27, Петя Славова
2
Кейт Бланшет: Не съм била с жени!
Снимка: архив, Reuters

Холивудската актриса Кейт Бланшет никога не е правила секс с жени, пише в. "Гардиън". Носителката на две награди "Оскар" заяви това по време на пресконференция на 68-ия кинофестивал в Кан.

По думите на звездата в информацията на Варайъти, посветена на филма "Carol", описващ лесбийска любов, думите й са били извадени от контекста. Звездата пресъздаде по памет разговора.

На въпрос: "Имали ли сте отношения с жени?", тя казва: "Да, много пъти. Имате предвид дали съм имала сексуални отношения с жени? Тогава отговорът ми е "Не" - поясни Бланшет пред журналистите.

Бланшет изрази надеждата, че ще дойде време, когато вече няма да е необходимо хората да обсъждат сексуалността си. На Кейт Бланшет бе отделено специално място в майския брой на Варайъти, който е посветен на кинофестивала в Кан. Бланшет е носителка на две награди "Оскар" за ролите си в "Авиаторът" на Мартин Скорсезе и "Син жасмин" на Уди Алън, пише БТА.

"Carol" на режисьора Тод Хейнс е адаптиран по роман на Патриша Хайсмит и представя любовната връзка между млада служителка (Руни Мара) в голям магазин в Манхатън и важна клиентка (Кейт Бланшет) през 50-те години на миналия век. Филмът беше показан на 17 май в конкурсната програма. 45-годишната Бланшет и съпругът й от 18 години, сценаристът и режисьор Андрю Ъптън имат три момчета и осиновиха малко момиченце през март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: канКейт Бланшет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Той преди 8 години
Време ти е...