Фестивал оживява плажовете в Царево и Лозенец

Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова ще са сред участниците в "Арт поток"
6 юни 2018 11:07,
6

Стефан Данаилов, Стоянка Мутафова и още ярки имена от българския театър ще подкрепят Фестивала "Арт поток" това лято.

Събитието ще се проведе от 20 до 30 юли в Царево и Лозенец, уточни Димитър Тодоранов, който е един от организаторите.

"Хората, които не посещават галерии, ще се докоснат до изкуството и то през лятото. Искахме да направим един фестивал в едно по-различно време.

Ще има събития както в лятното кино, така и на самия плаж", обясни той в предаването "България сутрин" по Bulgaria On Air и до допълни, че забавления ще има и за най-малките зрители.

За тях ще бъдат обособени специални арт работилници. Финалът на фестивала ще завърши с изложба. "Плажът ще оживее. Искаме да предложим на туристите един по-различен проект", каза организаторът на "Арт поток".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До АнонименИстината е че нашето крайбрежие не е кой знае какво и много трудно би се развил качествен туризъм. Къс сезон, малко плажове, алчни хора. Черноморието беше перфектно за вътрешен туризъм, но от както стана глобално и взе да привлича утайките от европа морето ни се превърна в клоака.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Царево и Лозенец едно време си бяха хубави за почивка.Спокойни натурални места.За съжаление всичко това се развали от нахлулите "Арт" среди.Созопол е място за такива изяви.Започне ли навсякъде едно и също то пренасища,задръства, губи смисъл.И хората търсят природата а не Данаилов и Мутафова.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
e че малко ли са оживени плажовете там :)и без това няма къде да си сложиш хавлията
1
2
 
17
 
! Отговори
Мен преди 5 години
В Царево и Лайнозенец има един друг поток, който съществува само лятото, който не е ходил не го е изпитал. Кафявият поток на рядкото щастие!