ЦСКА-София се добра до престижно равенство с Динамо Киев

Контролата в Испания завърши 2:2, "червените" изравниха в 90-ата минута
Обновена: 30 яну 2017 15:24 | 30 яну 2017 15:14, Веселин Коларов
17
ЦСКА-София се добра до престижно равенство с Динамо Киев
Снимка: fcdynamo.kiev.ua

ЦСКА-София записа първо равенство по време на подготвителния си лагер в Испания, след като направи 2:2 с Динамо Киев.

"Червените" поведоха в 4-ата минута чрез Руй Педро, но още до края на полувремето украинският колос стигна до пълен обрат с голове на Буялски (36) и Гонзалес (38). В 75-ата минута голмайсторът на Динамо Жуниор Мореаш също се разписа, но попадението беше отменен заради засада. В 90-ата минута Кирил Десподов оформи крайния резултат от дузпа.

Неофициален дебют за "армейците" направи новото попълнение Николай Бодуров, а до края на лагера ЦСКА-София ще изиграе още две проверки – срещу Сувон Блууингс (Южна Корея) на 1 февруари и Сьондерийске (Дания) два дни по-късно. В предните контроли възпитаниците на Стамен Белчев победиха с 2:1 Локомотив Москва и загубиха с 2:4 от Рубин Казан.

Подробности от мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
3
 
! Отговори
САМО ЦСКА преди 7 години
Уефскарите съвсем изпаднаха да чакат данъчните и незаконовата атака срещу ЦСКА от политици като Борисов , Г.Марков, Бакърджиев, Софиянски , Батков и сие да ги спаси от бъдещите загуби от ЦСКА. Защо НАП не са изисквали годишните данъци година за година от собствениците на ЦСКА като Томов , Титан и други. ЦСКА играе футбол , а не се занимава с уефскарски *** схеми. Кога уефски ще плати данъци и концесии за базите си , които също са държавни.
10
2
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
А дълговете на Обора подминаха тези на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.Да ви обясня: фалира дружеството ПФК ЦСКА АД. Няма как да фалират червените фенове и тяхната подкрепа.Гувяда, очаква ви дългия път към А окръжна!
9
2
 
4
 
! Отговори
@4 преди 7 години
Защо мислиш, че твърдим, че сегашния ЦСКА-София е измислен отбор. Напротив - това е отбор с История: Чавдар (Етрополе), после Литекс, сега ЦСКА-София. Това е голяма история и не е измислена.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво,престижно съдииско равенство!
7
1
 
3
 
! Отговори
@5 преди 7 години
Я пак си помисли! Примерно утре Левски си създаде второ отборче и го кръсти примерно ЦСКА-Армията и започнат да тренират на стадион Българска армия с червени фанелки. Тогва и на този отбор ли ще си фен, както гледам си станал на Литекс и Чавдар от Етрополе.
6
2
 
0
 
! Отговори
Петльо преди 7 години
*** като няма къде да ходят налитат на червено, но през новата китайска година на петела е много пагубно да се носи цесеково червено.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА минус София само доказва колко са кухи феновете.ЦСКА фалира. Мутрата що не плати дълговете и да спаси отбора? Щото по лесно е да се краде от държавата и хората.
4
9
 
3
 
! Отговори
88 преди 7 години
Помиари, това си е точно ЦСКА. Ако беше измислен отбор, щеше ли да е най-посетения на мачовете през есента?
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Армейците???. Това не са ни армейци ни ЦСКА. Това са крадците на фланелката донесла много слава на България, а сега носи само срам, за това как стават в България мутренските машинации.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Литекс-Чавдар(Етрополе) срещу Динамо (Киев). Кого са мачкали, че не разбрах?
1
4
 
6
 
! Отговори
fen преди 7 години
Браво, много добър мач и насрещен отбор. Мачкаме както винаги!