Лудогорец има най-евтиния отбор в Група "С" на Лига Европа

Това обаче не му попречи да направи 0:0 в Турция
15 сеп 2017 15:55, Екип на Bloomberg
5
Лудогорец има най-евтиния отбор в Група "С" на Лига Европа
Снимка: Pixabay

Лудогорец има най-евтиния отбор в Група "С" на Лига Европа. Това заяви Веселин Коларов от Gol.bg в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Гостът се позовава на авторитетния германски сайт Transfermarkt.de, който оценява българския шампион на 45,2 милиона евро. Вчерашният съперник на разградчани – Истанбул ББ, струва 70,2 млн. евро.

"Това обаче не попречи на Лудогорец да направи 0:0 в Турция. Възпитаниците на Димитър Димитров-Херо изпуснаха и няколко отлични положения за гол и можеха да победят. Това за пореден път показва, че парите не играят на терена", заяви Коларов.

Още едно доказателство за думите му е успехът на Брага с 2:1 като гост срещу най-богатия клуб в групата Хофенхайм.

На колко са оценени португалците и германците, които са най-скъпите футболисти в четирите отбора и още интересни коментари по темата вижте във видеото по-горе.

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най -евтиния отбор и най- гелосания собственик.....-:)
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Когато ми обясниш кой от делиорманските бразилци е роден в България, аз ще тиобясня за немските и френски национали с неевропейски имена!
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1кое му е френското на Френския национален? Или немското на немския? Ама те пак си ги подкрепят понеже накрая се вее тяхното знаме и се пее техния химн, а в историята остава записано не колко сенегалеца са играли в отбора, а коя нация е спечелила. А вие пак както виднаги го раздавате по-светци и от папата.
1
30
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради наглеца Гела, тези да ги бият където ги хванат. Не ги гледам изобщо. Кое му е българско на този отбор, масажиста и треньора.