Ули Хьонес: Едва ли вече ще има трансфери по ?100 млн.

Нов футболен свят прогнозира спортната легенда
26 мар 2020 09:45, Елка Василева
20
Ули Хьонес: Едва ли вече ще има трансфери по ?100 млн.
Ули Хьонес. Снимка: архив, БГНЕС

Ули Хьонес - бивш президент на Байерн, казва, че футболът в следващите години ще претърпи глобални промени заради пандемията от коронавирус.

"Настоящата ситуация се явява не само опасност, но тя дава и шанс за лека промяна на системата. Не бива нищо да се предсказва, но аз не мога да си представя трансфери за по 100 млн. евро в следващите години. Трансферните суми ще паднат, те не могат да се върнат на предишното ниво в следващите две-три години. Най-вероятно ни очаква нов футболен свят", заяви Хьонес, цитиран от "Кикер".

Световният шампион с Германия от 1974 година Хьонес беше 30 години генерален мениджър на "баварците", припомня БНР. Той стана президент на клуба от Мюнхен през 2009-а и се оттегли в края на миналата година.
 

Спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Въроисът е, до това колко средства генерират те, за отборите си. Не може, да спечели мач с два гола на роналди, да прибере 50 млн. Долара от цялата схема и д акаже - на ти Роналдо 200 Евро премия. Нали другия отбор ще каже - на ти роналдо 200 000 премия и той ще обере 50те Милко на другия път?Като не ви харесва, не гледайте футбол и готово.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПетърчоАко бяхме дали 5 милиарда на тези изследователи през годините, като заплати, да не мислиш, че днес щяха да са по-близо до ваксини и лечения? А освен това, тези футболисти правят парите си, защото ги гледат о 30-40 000 000 души по телевизията, а всяка седмица пълнят стадиони по 30 до 80 000 Дили, даващи по 100 еврака за билети. Какво очакваш? Да им дават стотинки, докато шефовете обират всичко ли?
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До другия сезон...
13
1
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
Стигна се до абсурда че тези от които зависи решаването на тази криза а именно хората които работят над ваксина срещу вируса, хората които лекуват болните от вируса и всички които рискуват здравето си за да обстановката по време на криза бъде колкото толкова търпима взимат в пъти по-малко пари за положения труд от всички познати ритнитопковци и други спортисти. Така че да ходите сега при Роналдо и Меси за ваксина ако мислите че е правилно за футболист да се хвърлят по 100 млн. евро.
12
0
 
10
 
! Отговори
Кака ви преди 4 години
Те пък щото ги заслужават тия простаци...100 милиона за зрелища, в този свят има нещо огромно сбъркано!
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще има трансфери и по 500 мил.не случайно ще се принтират трилиони долари и евро.пари ще има. ама не и за нас.за нас има един ...
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Байерн и мача с цесекато в София,следкато армейците отстраниха,славниятогава Ливърпул.Българите джитнаха три бързи.Брайтнер и Румениге сестъписаха.Брайтнер се хвана за брадата.Тогава пуснаха този Хьонес.Никой не му обърна внимание,но тойвкара два гола.Мисля ,че завърши 4:4.
9
2
 
23
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До сега милиардерите си перяха парите с футбол и други спортове... Колегата е много прав, давайте милиони на футболистите, сега отидете при тях да ви лекуват.
8
6
 
7
 
! Отговори
Пепо преди 4 години
Малкото байрян от периферията на Големия футбол дюнерлигата, отборчето на 45 годинки, отборчето с трансферен рекорд 41,5 млн, отборчето с най големите си легенди двама трима дървари от 70те, отборчето с една титла на периферията на Големия футбол дюнерлигата до 1969 година, немският проект Лудогорец на Уефа и Адидас от началото на 70те хахах
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия резко станаха излишни
6
11
 
5
 
! Отговори
Пепо преди 4 години
Вие пък от малкото байрян от периферията на Големия футбол дюнерлигата кога сте виждали такъв трснсфер бе затворнико! В Големия футбол ( Серия А, Примера и Премиърлийг) винаги ще си има трансфери за 100+ млн евро!
5
1
 
8
 
! Отговори
Лошо преди 4 години
Да ама и комисионните ще намалеят Ули ... а ти плати ли си данъците бай дъ уей?
4
0
 
15
 
! Отговори
Сатирс преди 4 години
А дано, и ние на това се надяваме
3
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аха, оляхте ли се, ненаситници. Значи на един ритни-топковец, не му стигали 20-30 хиляди евра на месец да живее нормален живот. Нужни били 1 милион на месец. Хубаво ви го каза една испанска лекарка - отидете пре Меси и Роналдо те да ви намерят лекарство, след като на епидемиолог плащате само по 1800 евра на месец. Ето на това се казва алчната и криворазбрана цивилизация.
2
1
 
35
 
! Отговори
фен преди 4 години
Горкичките, ще измрат от глад.
1
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Махнете минимум три нули от цената на всеки футболист. На заплатите им също. Няма вече кой да ги гледа по стадионите.