Ябълка за сладки целувки

Специален сорт контролира дъха
Обновена: 10 май 2011 14:03 | 10 май 2011 14:02,
2
Ябълка за сладки целувки
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Учени от Южнокорейската администрация за селскостопанско развитие разработват освежаваща "ябълка за целувки", информира Ройтерс.

Специално селектираният плод трябва да се похапва преди романтична среща, за да освежи дъха на влюбените. "Ябълката за целувки" ще бъде с размери на пинг-понгова топка и ще се носи в чантата или в джоба и трябва да бъде консумирана непосредствено преди размяната на нежности.

Учените не уточняват дали хрускането няма да развали някои от най-романтичните моменти, но като се вземе предвид благородната цел – перфектният дъх, усилието си струва труда.

"Хубаво е младите хора да похапват колкото се може повече ябълки, ето защо решихме да смалим максимално размера им, коментира един от учените пред агенцията. Селектираме специален сорт, който да контролира дъха, и след две години най-късно, ще бъдем готови да пуснем новия продукт на пазара".

Не за пръв път южнокорейските учени демонстрират неконвенционален подход към проблемите на всекидневието,
припомня Ройтерс. Миналата година мениджърите в Конгресния и изложбен център на Сеул използваха 6 златни рибки, за да проверят чистотата на водата във ваните за гостите на срещата на Г-20.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: дъхябълки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 12 години
Чакаме с нетърпение да се появят и на нашия пазар :)
1
1
 
3
 
! Отговори
:D преди 12 години
Производителите на Orbit сигурно вече са в паника :D :D :D !!! Ама че тъпотия ...