Продават част от имотите на МБАЛ-Силистра

Двуетажна сграда с дворно място стоели неизползваеми
21 сеп 2011 14:31,
2
Продават част от имотите на МБАЛ-Силистра
Снимка: Архив Булфото

Министерският съвет прие решение за продажба на обособена част – недвижим имот, собственост на "Многопрофилна болница за активно лечение – Силистра" АД, съобщи пресслужбата на кабинета.

Имотът се намира на територията на община Силистра, ул. "Опълченска" 8 и представлява дворно място с площ 3779 кв. м и двуетажна масивна сграда със застроена площ от 574 кв. м.

От 2001 г. имотът не е използван, тъй като лечебното заведение разполага с достатъчно сграден фонд в основната си база и преместването на структури извън нея би създало редица затруднения при осъществяването на дейността, обясняват от пресцентъра.

Продажбата ще оптимизира разходите на лечебното заведение и ще освободи средства за инвестиции в сградите, които то използва за осъществяване на дейността си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
шоп преди 12 години
Следващата болница ще е в Елин Пелин ! Много апетитен парцел .
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой виждал ли е болницата в Силистра? Сградите са от края на 19 и началото на 20-ти век и долу-горе и от тогава не са пипани. Скенера им е в маза, в която обаче ако си с мозъчен кръвоизлив няма как да те смъкнат (напрактика труднодостъпен), в отделенията мирише на мухъл и са с балатумите от 60-те години. А сградния фонд найстина е достатъчен да го изринат цяла армия и да напълнят депото със строителни отпадъци.