Билката, която премахва всяка умора

Трибулус действа безотказно и повишава настроението
14 сеп 2013 20:05, Мария Дуковска
20
Билката, която премахва всяка умора
Снимка: Sxc.hu

Времето, когато сезоните се сменят, често започва с леки настинки. Усещате умора, която понякога продължава по-дълго от нормалното. Естествени процеси, които отдаваме на смяната на сезоните, които действат и върху настроението ни. Но динамичното ежедневие не се съобразява с настъпилата промяна.

От вас се изисква да бъдете енергични и на линия. Опитвате се да намерите спасение в няколко чаши кафе. Но има билка, която приемана под формата на чай или хранителна добавка, ще ви помогне да си върнете енергията отново. Казва се трибулус или бабини зъби. Растението е родом от земите на Индия, среща се и в някои части на Африка.
 
От години се използва в аюрведа като диуретик, за укрепване на нервите, като афродизиак, а в китайската медицина го използват за подпомагане дейността на черния дроб и бъбреците.
 
Трибулус е идеална добавка в преходните месеци, защото подсилва имунитета, подобрява настроението и създава усещане за прилив на енергия. Смята се, че има и подмладяващо действие. Билката дава издръжливост на тези, които спортуват редовно, повишава устойчивостта им на физически натоварвания.
 
Участва активно в метаболитните процеси, като превръща мазнините в енергия. Но най-голяма сила тази билка има в това да пребори усещането за умора. Потърсете продукта в аптеките или биомагазините и посрещнете есента мотивирани, енергизирани и в добро здраве.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Аз пък съм чувал за черниците, че премахват умората и тонизират.
17
0
 
1
 
! Отговори
13 до 14 преди 10 години
От тези инжекциите в дупето качвам по 8 кг, като накрая завършвам кломид и трибестан
16
0
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
Има една билка- лилава е на цвят и на нея пише 500 - колкото повече билки съберете толкова по добре ще се чувствате ) - и стрес и депресия - всичко изчезва за секунди - чудодейна билка е!!!-- - няма я в аптеките !! --- в банките я има )))
15
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 10 години
Растението е родом от земите на Индия, среща се и в някои части на Африка.------------------------------------------------------Билката е широко разпространена в България. Почти всеки я е виждал. Расте дори и между блоковете в най-големите ни градове.
14
0
 
9
 
! Отговори
друг бургазлия преди 10 години
ахахахахахах Жицата, лек оправи ми настроението днес :))))поздрави,друг бургазлия
13
1
 
13
 
! Отговори
Жицата преди 10 години
До Анонимен (13),хаха, ае маняк, стига говори глупости ве. Качвал по 1-2 кг мускулна маса на месец, че ти ако тренираш 2 години ще бъдеш като товарния влак за Карнобат, ве лек )))) С трибестана може да позадържиш само малко масата дето я качваш от онея специални хапове и инжекцийки дето си ги переш в дупето )))) хахах
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трибестана е доста добро средство. При нормално покачване на мускулна маса от порядъка на 0.5 до 1 кг на месец, с трибестан качвам по 2 кг (при перфектна диета, почивка и упражнения).
11
0
 
18
 
! Отговори
Кукурукуту преди 10 години
Мене не ми требе билка, луд умора няма.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
странно откъде автора е взел материала,защото написаното по-горе на съвпада с популярните свойства и действие на билката по принцип
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tribulus terestis ot tva se pravi tribestan.jako vdiga samoleta taz bi(u)lka
8
1
 
16
 
! Отговори
Ко?Не! преди 10 години
Аз си помислих първоначално, прочитайки заглавието, че става въпрос за канабис. Ми така де, подвеждащо е. :) Иначе и Трибулуса става, ама той е по-скоро приложим при активно спортуващите и съм си мислел, че играе предимно роля при нивата на тестостерона, ама щом и в други процеси участва-супер!
7
4
 
6
 
! Отговори
един съвет преди 10 години
С тези билки не трябва да се прекалява може да се увреди черният дроб без контрола на лекарч
6
5
 
4
 
! Отговори
Радка Илиева преди 10 години
Вече има и кафе с рейши, което също дава много енергия и действа антидепресиращо. Човек става по-концентриран и по-работоспособен. В Япония тази гъба е призната за превенция на раковите заболявания. Иновацията а фирмата -производител е в това, че е сложила по малко количество от гъбата в кафето- най-употребяваната напитка след водата. Така пиейки си кафето, човек се грижи за здравето си и се чувства перфектно.
5
5
 
41
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Каква Индия,каква...Африка,бабините зъби ги има и на мойта нива в Кривунделово.Пия отварата редовно и наистина помага за настроението и за много други...неща.Вместо кафе,пийте от тази билка и ще разберете,че е...истина,а не обикновена реклама.Много внимавайте с...бодличките,защото могат да спукат и автомобилна гума,яки са,не ги...пускайте на ляво и дясно из...къщи.
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотна снимка.Боса през бабините зъби.Направо лети момата.Вдига самолета.
3
9
 
25
 
! Отговори
иван преди 10 години
за настроение - бутика водка с близначки
2
3
 
25
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ.....БАБА СЪС ЗЪБИ.......
1
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако билката не успеето каката от снимката ще ми повдигне настроението