Кои хомеопатични средства са полезни по време на път?

И защо да се обърнем към хомеопатията
20 юли 2015 20:00, Румяна Тасева
11
Кои хомеопатични средства са полезни по време на път?
Източник: Reuters, архив

Кихане, покашляне на човека срещу нас и многобройните риновируси, виновници за типичните летни инфекции, вече са достигнали до вас по въздуха. Или пък сте докоснали, без дори да подозирате, замърсени повърхности и падате в капана на ентеровирусите. А те освен, че се предават с мръсни ръце или заразена храна, се излъчват не само от болните, но и от здрави заразоносители.

И тъй като не е възможно да избягвате рисковите места – красивите курорти и оживените плажове (все пак това е вашата лятна отпуска!), вземете със себе си няколко ефективни средства за бърза реакция, които могат да спасят ваканцията и да върнат усмивката ви.

Защо да използвате хомеопатия при спешни случаи?

По време на пътуване е важно да разполагате с лекарства, които могат да ви помогнат да овладеете настъпило остро състояние или да облекчите болката при инцидент, докато успеете да се срещнете с лекар. Хомеопатичните средства и Шуслеровите соли са особено подходящи в такива случаи, тъй като са безопасни за употреба и без нежелани странични действия. Освен това са също толкова ефикасни и бързо действащи, когато се налага спешна помощ. Силното главоболие, повръщането или диарията например, които често са главни виновници за провала и на най-добре планираното пътешествие, могат да бъдат спрени, без да се подлагате на тоскичното въздействие на химическите лекарства.

Целия материал за полезните хомеопатични средства по време на почивка може да намерите в здравно-медицинския сайт Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз се лекувам от рак с хомеопатия. В момента ви пиша от отвъдното.
4
2
 
5
 
! Отговори
Амонит преди 8 години
Интересно е как хора, говорещи против фармацевтичните фирми за това, че изкарват пари от лекатства, възхваляват други фирми продаващи захар и вода в малки опаковки.
3
2
 
1
 
! Отговори
Фикция преди 8 години
До АнонименМного си *** Сашеее.
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам малки деца, които лекувам винаги с хомеопатия. Няма как да се говори за плацебо ефект при тях, тъй като те не разбират, че това което им давам са лекарства. Хубавото на хомеопатията е, че дори да не ти помогне - няма да ти навреди.
1
13
 
2
 
! Отговори
браво преди 8 години
Чудесно е , че най-после информирате хората за ползите от хомеопатията. Тя действа не само при спешни , но и при хронични заболявания. Добре е обаче да се знае, че самолечението с хомеопатия не води до добри резултати. Ето защо преди да се снабдите с хомеопатичните лекарства, си намерете добър хомеопат. Такива у нас вече има, за щастие.