Бизнесменът Николов на решето – борят се за него във ВМА

Следващите дни ще бъдат критични за простреляния бизнесмен
22 яну 2016 08:52,
99
Бизнесменът Николов на решето – борят се за него във ВМА
Снимка: flickr

Следващите дни ще бъдат критични за простреляния във Враца бизнесмен Красимир Николов, съобщиха от ВМА.

51-годишният мъж е опериран в коремната област, където куршумите са засегнали тънките и дебелото черво. Той има наранявания и в областта на лявата предмишница.

Още по темата

Николов в момента е на командно дишане в Отделението по реанимация. Предстоят му редица интервенции, които да стабилизират състоянието му. Следващите няколко дни ще са критични за него, уточниха от ВМА.

Припомняме ви, че бизнесменът, който е един от най-богатите хора във Враца, бе прострелян късно снощи в града.

Час преди полунощ Красимир Николов паркирал джипа в двора на къщата си. Секунди след като излязъл от колата, го застигнали шест куршума. Улучен е в краката, корема и ръцете.

Открит е в безпомощно състояние от съпругата и брат си, който го е транспортирал до Спешния център на града. Впоследствие е откаран в ВМА.

По първоначална информация килърът е бил само един, бил е маскиран и най-вероятно е стрелял от улицата. Тепърва ще се изясняват причините за кървавата саморазправа.

Полицията извършва оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя на стрелбата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
12
 
! Отговори
Мен преди 8 години
До 63. Преди години, съм при кмета на Младост в София и искам да направя нещо.... Изгони ме като мръсно куче .... След един час видях хора в един джип да оглеждат мястото което исках..... С виртуалната реалност е лесно. Но на практика без свои средства настава. Зависими сме от тези на които даваме заплати. Само трудолюбие не стига...
59
0
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Този див, див северозапад !
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТова че ти и твоето обкръжение не сте достатъчно кадърни, че да направите кинти по честен начин, мести проблема във вас, уважаеми. Не коментирам конкретното покушение, ама с такива генерални приказки, че нямало честно забогатели хора, се изказваш малко неподготвен. :)
57
0
 
8
 
! Отговори
... преди 8 години
За съжаление всяка Държава се развива напред по някакъв начин , само България се връща с 20 години назад !
56
0
 
17
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Предполагам още едно "аматьорско" убийство, което 20-заплатците няма да разкрият.
55
0
 
6
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Поредният помислил, че е безсмъртен но парите не са го спасили, нищо че е най-богатия (смърт на колаците ):)))))))))))))))))))))))))))))))))
54
4
 
7
 
! Отговори
До 65 преди 8 години
Е да де нали ти написах какво пише за хората като теб. Иначе Аз познавам много бизнесмени, които са станали богати по честен начин. Просто за да бъдеш богат, не трябва думата не може да съществува в речника ти. 90% от хората като почукат на една врата и не им отворят си тръгват. Има обаче едни 10% от хората, които ще пробват и на втора и на десета врата ако трябва и на 100 врати, но ще влязат. Това ти не можеш да го разбереш, за това ти е непонятно, просто нямах характер. Всеки не става за шеф.
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тая страна само фермата на Борисоглу работи на "чисто" ! Всички животни в нея са живи и здрави !
52
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 63 неможе само с честен труд да станеш милионер , ако беше така масово трудолюбивите хора които работят щяха даса с милиони , тези фантазий сиги дръж за себе си
51
7
 
9
 
! Отговори
kkk преди 8 години
Вътрешният министър трябва да си замине
50
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаше статия тук с няколксо точки, които показват дали от един човек се става милионер или ще си остане беден. Та първата точка беше че хора, които винаги обясняват, как не можело по честен начин да станеш богат, остават бедни до края на живота си. Това е митология, за некадърните. Да вземем примерно Стив Джобс, човека е събрал нужните хора саздъл е продукт, който всички по света искат да притежават и плащат много пари за това и така го правят милионер, същото важи и за Бил Гейтс и мн.др.
49
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-честните и почтени бизнесмени в България са тези като този с ,които имат прякори.Найстина е чудно защо ги гърмят .Те са такива добри момчета и даже винаги казват на бабите от квартала "Добър ден". Както казват у наше село " Он си знае защо го бият" .В този случай е "Той си знае защо го стрелят".Нека да оживее и да проговори.Ама нада ли.Ще каже дежурното -нямам врагове ,никай не ме е заплашвал и сигурно са ме объркали с някой.
48
2
 
7
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
Докато сме на власт да махнем неудобните, че после.... Гарантирано от... абе знаем си ги....
47
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
имаше един наскора убит бизнесмен с чист и бял бизнес , а какво излезна 20 фирми прехвърлени на клошар , няма забогатял с чисти пари , все на някой трябва да открадне я труда я парите и така на татък , само с труд богат несе става , да лъжат гаргите
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе то без нищо е толкова широко понятие, че дори не ми се коментира. И теб ако те обият, сигурно ще се намерят поне 10 причини, може да е дрязги с комшия, колега, случаен минувач, може да дължиш на някого пари или той да ти дължи голяма сума а да не вижда как ще ти е върне. Може да си правил секс с жената на неправилния човек, може някой твой роднина да е зажъднял за наследството ти, та дори може да си паркирал на мястото на някой луд с пушка. Така, че да не коментираме какво е тона "БЕЗ НИЩО"
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В най добрия град за живеене , най почтения и най справедливия към престъпниците се произнася и бърза присъда.
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никой не гърмят без нищо , колко ли хора са останали без заплати
43
1
 
40
 
! Отговори
т преди 8 години
Мутренските години се завърнаха с пълна сила. Побоища, показни убийства..
42
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никой не убиват без нищо , на колколи хора душиците е изгорил
41
2
 
24
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Не знам защо задължително трябва някой бизнесмен да е в ъндъграунда, за да стрелят по него. Историята познава други, които се занимават с легален бизнес и щом дръпнат напред, управляващите започват да ги заплашват, за да отчитат %. Всеки отказ води до такава ситуация.

Спонсорирани публикации