Бизнесменът Николов на решето – борят се за него във ВМА

Следващите дни ще бъдат критични за простреляния бизнесмен
22 яну 2016 08:52,
99
Бизнесменът Николов на решето – борят се за него във ВМА
Снимка: flickr

Следващите дни ще бъдат критични за простреляния във Враца бизнесмен Красимир Николов, съобщиха от ВМА.

51-годишният мъж е опериран в коремната област, където куршумите са засегнали тънките и дебелото черво. Той има наранявания и в областта на лявата предмишница.

Още по темата

Николов в момента е на командно дишане в Отделението по реанимация. Предстоят му редица интервенции, които да стабилизират състоянието му. Следващите няколко дни ще са критични за него, уточниха от ВМА.

Припомняме ви, че бизнесменът, който е един от най-богатите хора във Враца, бе прострелян късно снощи в града.

Час преди полунощ Красимир Николов паркирал джипа в двора на къщата си. Секунди след като излязъл от колата, го застигнали шест куршума. Улучен е в краката, корема и ръцете.

Открит е в безпомощно състояние от съпругата и брат си, който го е транспортирал до Спешния център на града. Впоследствие е откаран в ВМА.

По първоначална информация килърът е бил само един, бил е маскиран и най-вероятно е стрелял от улицата. Тепърва ще се изясняват причините за кървавата саморазправа.

Полицията извършва оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя на стрелбата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Русия стават 7 пъти повече убийства отколкото България, правете си сметката. Абе аз не съм видял някой да бяга в Русия, всички бягат в щатите , я вие?
19
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре, тази Враца се оказа много каубойски град! Всеки ден криминовини от там!
18
0
 
6
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Да, ама пистолет с 6 патрона?!!! За случая говорим.
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 15Само си представям какъв суросоиден войне се чуди, ами се запиши на рабфак да се поограмотиш малко. Само с гледане на тв алфа не става - трябва и акъл.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 20Аллоу-уууу, БСП, ДПС, Атака, някои независими и Радан! Вие защо се регистрирате и ходите на работа? Не знаете ли чия е грижата за кворума?ходят, щото Боко ще им спретне извънредни избори и тия смешници няма да влязат повече в парламента :)
15
0
 
33
 
! Отговори
Bandit преди 8 години
Ако може редактора да ми обясни защо ползва думата 'килър', а не убиец. От друга страна за да бъде убиец, следва да е убил някого, а поне до момента не е, следователно е примерно 'стрелец'.
14
1
 
17
 
! Отговори
Б,Б, преди 8 години
СВИКВАЙТЕ БЕ НАСЕКЪДЕ СЕ СТРЕЛЯ,КО СЯ ДЕСЕТИНА БИЗНЕСМЕНА НА МЕСЕЦ НЕ Е ЦИФРА
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аллоу-уууу, БСП, ДПС, Атака, някои независими и Радан! Вие защо се регистрирате и ходите на работа? Не знаете ли чия е грижата за кворума? Толкова ли нямате 100 души всеки ден да вият като гладни чакали пред НС и осигуряват извънреден труд на столичната полиция.Нека Бъчварката да се чуди как да им го плаща!
12
2
 
48
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Моля не използвайте термина бизнесмен ... в България има само богати далавераджии, мошеници, задължително с прякори, които натрупаха пари през тази гадост, която за благозвучие някой наричат преход! Западноевропейския тип бизнесмен от средно ниво няма нищо общо с нашенските мутри със скъпи возила .... но за 25 г. демокрация това си отгледахме, сега ще се стрелят по улиците, дано някой обикновен човечец да не пострада при това разчистване на сметки!
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напоследък се стреля с револвер, щото не хвърля гилзи!
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само си представям какъв суросоиден вой щеше да е на площада пред НС, ако гл. секретар се казваше Светлозар! А представете си, че Буко Дебелото магаре трябва да работи в условията в които бе поставен Орешарски!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До gerbist-evroatlantisТи къде хващаш разликата дали ще те отстрелят на улицата или българския съд ще те отстреля ?
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе като гледам .... в България май само бизнеса с мокри поръчки върви най-добре за сега ?Другия хич го няма ? А правитеството каза че иска увеличение на растежа за тази година с до 3-4 % , та незнам ??? А дано се справят ......
7
10
 
16
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Това е провокация, не може да се действа по този начин. Ако е имало недоволни, то е трябвало да се обърнат към балгарския съд, да си предявят исковете по каналния ред. Не трябва да се действа така, не е добре за нас.
6
0
 
40
 
! Отговори
Коки преди 8 години
До ВЪПРОСГлигана, Черепа, Маджо, Пашата, ... хайде, с темпо - по трима-четирима на месец ....
5
1
 
33
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 8 години
ЕДИН ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ВЪВ ВРАЦА ... И С ПРЯКОР ???КОИ В БЪЛГАРИЯ СА КАТО ТОЗИ ???АЗ САМО СИ ЗАДАВАМ ВЪПРОСА...
4
0
 
50
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Според мен зачестилите случаи на саморазправа са факт поради изчерпаното търпение на хората. Сто процента става дума за дължими пари, много вероятно това да са пари, дължими на подизпълнители, дребни фирмички и хора, които са притиснати от всички страни - НАП, банки и други подобни. Омръзнало им е да чакат. Или пък са неплатени където трябва комисионни... И понеже няма правосъдие, има куршум. И да не ни пробутват тук някакви любовни драми, щото от турски сериали ни писна. Все по-зле ще става...
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ейййй не слушат бе, не слушат тия килърите !!! Оная Бъчварова три пъти им каза - СТИГА ВЕЧЕ, и тези пак не слушат !??? Ама ще я ядосат и ако не им издърпа ушите пък те на !!!
2
5
 
50
 
! Отговори
МОЛЯ преди 8 години
правителството на Бойко Борисов да подаде оставка заради неспособността му да осигури сигурност.Обстановката в България е такава, че на практика няма значение дали имаме или нямаме правителство. Нито една институция не функционира, нито една от ключовите роли на държавата не бива изпълнявана от нейните органи".
1
2
 
61
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
"ще се изясняват причините за кървавата саморазправа."Ами да ви кажа, господа полицаи, следователи,прокурори,съдии и "законотворци"!Причината е, че не си вършите работата, че ви е през оная работа за професионализма, квалификацията и престижа на професията, че си мълчите пред очевадно некадърни и некомпетентни политически назначени шефове и решения, само и само да избутате до пенсия, да приберете някой друг лев, за да си затворите очите и т.н.. Като резултат - ДЪРЖАВА И ЗАКОН НЯМА!