Д-р Емилова: Месото – виновно за агресията!?

Съдържа хормони и токсини, вегетарианците са по-благи, смята тя
18 юли 2017 10:23, Петя Славова
125

Хората, които не ядат месо, са по-благи и по-добри, според д-р Людмила Емилова. Причината - в месото, което консумираме, има много хормони и токсини. Именно те, при натрупване в организма, предизвикват агресия у хората.

"Тези, които посягат на лекарите, са хора, които първо - нямат нужното възпитание, второ са прекалявали много с некачествени животински храни, които са им вкарали стресови хормони. Това е и причината за агресията при децата", обясни в предаването "Денят ON AIR" д-р Емилова, която е специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт.

Месото, пълно с хормони, несъмнено води до неадекватна психическа реакция, посочи тя пред  Bulgaria ON AIR.

И даде пример - агнето е благо и не хапе, защото пасе трева, за разлика от вълка.

В списъка с противопоказните продукти влизат и енергийните напитки, възбуждащи нервната система и повишаващи кръвното налягане.

Д-р Емилова се похвали, че нерядко нейни пациенти са политици: "Мисля, че тези хора, които са правили подобна на нашата програма, те са едни по-добри политици... Когато хората се пречистят чрез програми на лечебно гладуване, хората стават по-толерантни, по-добри, отношенията им с другите са по-благи. Именно токсичните вещества са причината мозъчните ни клетки да не работят добре. Когато човек направи едно лечебно гладуване, тези токсини се изчистват от мозъка и тялото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
24
 
! Отговори
възмутена преди 6 години
това са пълни глупости , защото гладуващите ми колежки в офиса стават асоциални,раздразнителни и общуването с тях е мисия невъзможна!
74
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То вече не е сигурно дали и месото е месо така че горе - долу се вместваме в нормите,важното е например в колбасите и кренвиршите освен че няма месо какво друго има. Това никой не казва ! - сигурно щото е " много полезно ".
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя водещия от клипа ми прилича на муджахидин.
72
3
 
8
 
! Отговори
74 преди 6 години
"А ползването на услугите и е ***!Колко ли трябва да ситъп,за да идеш при тази да те подложи на гладуване,че и да и платиш скъпо за това?"Точно толкова, колкото да се тъпчеш с "месо" от Кауфланд, да пиеш антибиотици, когато те заболи глава или корем и да шмулиш алкохол всяка вечер в някоя квартална.
71
3
 
5
 
! Отговори
Олег преди 6 години
Ами аз я познавах преди 10 години. Не мога да кажа лоши неща за нея. Щедра е дори и не е стисната. Малко е хардлайнер и е скарана с техниката като типичен лекар. Има доста истина в нещата, макар и да ги приема доста буквално.
70
2
 
14
 
! Отговори
А преди 6 години
Това е абсолютна заблуда! Ако човек носи злоба в себе си, дори и веган да е, пак ще си остане злобен!
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега пък ми замазали думата "прък - - - не". Ми да, ГЕРБ се прък --- н -- а от БСП. Нито е невярно, нито е срамно или обидно.Подберете си поне грамотни и що-годе интелигентни писачи и тогава мацайте по чуждите писания, които не съдържат обидни и клеветнически твърдения.
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ползването на услугите и е ***!Колко ли трябва да ситъп,за да идеш при тази да те подложи на гладуване,че и да и платиш скъпо за това?
67
5
 
4
 
! Отговори
Олег, преди 6 години
българин не читатель, он писатель. Няма смисъл. От плюскане на безразборна плюскотевина е оскотял, освирепял, оглупял, ослепял и оглушал.Ти искаш да чете, че и да мисли. Все тая ми е кой как приема д-р Емилова - нито я познавам, нито ползвам подобни услуги, но за нея знам от много години - преди ГЕРБ да се *** от БСП, например. И политиката тук няма нищо общо. А жената е медик. Но - за чукчака и българина вече писах!
66
2
 
3
 
! Отговори
Олег преди 6 години
А още по-вузрастните помнят, как бабата на Георги Гергов изяла децата от село Марково и след това се прехвърлила в Батак след априлското въстание.
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Д-р Емилова: Месото виновно за агресията!?"Яденето му или липсата на такова?
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Варна са най големите мошиници. Не случайно навремето СДС тръгна именно оттам. По възрастните сигурно помнят шкембестия търгаш Александър Йорданов, чиито дядо лично е застрелял осемте деца а в село Ястребино. Ето затова ни е такава държавата.
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като има наивници да й вярват ще прибира не по 200, а по 500 лв.
62
2
 
2
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До АнонименИнтересно как е работила като доктор в болнница без да е учила медицина?! И това Д-р как са и го дали в университета по медицина без да е учила?Барем си прочртете статията:"д-р Емилова, която е специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт."Във Варна има МУ-Варна за сведение...
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е Цецка Цачева номер-2. На нея пък сигурно канибали са изяли дядо й и затова е станала веганка. Ама само за пред хората. Виждал съм я на банкети как пие вино и нагъва паржоли.
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната шарлатанка. И какъв точно доктор е след като не е учила медицина.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност статията е толкова бедна и постна, че един зрял фасул има повече "мая" в себе си от нея. Много може да се говори по темата, но от хора, които имат акъл и възпитание да изслушат чуждата гледна точка, поне. И имат минимум елементарни ученически познания по биология. Малко са такива. Нищо, че всички имат дипломи.
58
1
 
1
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До АнонименКое и е герберско ? Познавах я от времето преди някой да е чувал за ГЕРБ. ГЕРБЕР-ски са ви кратуните!
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
61, няма нито един жизненонеобходим елемент в месото, който да не може да се набави посредством консумация на други храни. То дори е храна, бедна на витамини. Казва ти го човек, който няма против храненето с месо /стига да не е от магазина/, но пък учил достатъчно биология и химия.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая герберастка баба цоцолана прибира по 200 лв за преглед.