Д-р Емилова: Месото – виновно за агресията!?

Съдържа хормони и токсини, вегетарианците са по-благи, смята тя
18 юли 2017 10:23, Петя Славова
125

Хората, които не ядат месо, са по-благи и по-добри, според д-р Людмила Емилова. Причината - в месото, което консумираме, има много хормони и токсини. Именно те, при натрупване в организма, предизвикват агресия у хората.

"Тези, които посягат на лекарите, са хора, които първо - нямат нужното възпитание, второ са прекалявали много с некачествени животински храни, които са им вкарали стресови хормони. Това е и причината за агресията при децата", обясни в предаването "Денят ON AIR" д-р Емилова, която е специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт.

Месото, пълно с хормони, несъмнено води до неадекватна психическа реакция, посочи тя пред  Bulgaria ON AIR.

И даде пример - агнето е благо и не хапе, защото пасе трева, за разлика от вълка.

В списъка с противопоказните продукти влизат и енергийните напитки, възбуждащи нервната система и повишаващи кръвното налягане.

Д-р Емилова се похвали, че нерядко нейни пациенти са политици: "Мисля, че тези хора, които са правили подобна на нашата програма, те са едни по-добри политици... Когато хората се пречистят чрез програми на лечебно гладуване, хората стават по-толерантни, по-добри, отношенията им с другите са по-благи. Именно токсичните вещества са причината мозъчните ни клетки да не работят добре. Когато човек направи едно лечебно гладуване, тези токсини се изчистват от мозъка и тялото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
2
 
! Отговори
Dies Irae преди 6 години
Напротив! Липсата на витамини и минерали в тялото от нередовното ядене на месо води до озверяване и канибализъм (по ранен стадии е само агресия). Ето и аз се изказвам по докторски защо са агресивни децата. Да докаже, че моята теза не е вярна. Когато човек стой гладен озверява, а само на грудки неможе да се изкара! Затова веганите залиняват и измират на по 20-30 години и децата им масово умират преди да станат на 5! ЗАЩОТО ИМ ЛИПСВАТ МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ!!!
54
2
 
5
 
! Отговори
СДС преди 6 години
за агресията в обществото са виновни СДС които в зората на желаната демокрация започнаха започнаха да насъскват едни хора срещу други. ГЕРБ продължиха да сеят такава злоба срещу половината от населението.Всичко това начело с добре платените от САЩ професионални "насъсквачи"Прочетете "Най-низшето животно" - Марк Твен1572 год. християни срешу християниСега - българи срещу българи
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И даде пример - агнето е благо и не хапе, защото пасе трева, за разлика от вълка."А хипопотама, който също само пасе, хапе и се бие като за 5 вълка. Тая не е лошо да си прегледа главата.
52
0
 
10
 
! Отговори
Чайчето преди 6 години
Добре е да не се яде месо всеки ден... Тоталното отказване от месни произведения няма да направи обществото по-добро и неагресивно. Упадъкът на човешкото общество, начинът на живот и възпитанието водят до агресия и тя е навсякъде за съжаление.
51
0
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
Условията във свинекомплексите и птицекомплексите са ужасни. Само така може да бъдат поддържани ниски крайни цени на месото. Натъпкани животни, които се тъпчат и нараняват взаимно, хранени с незнайно какви помии, хормони и антибиотици за да не плъзват зарази. Нищо против яденето на месо, но индустрията го направи неогодно за консумация. В казаното от лекарката със сигурност има истина. За малко пари ни пробутват отрови. Не съм вегетарианец, но наистина ограничавам месото доколкото мога.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катоя видя д-р Емилова винаги се сещам за един филм "Пътят към Уенвил". Там главният лекар (Антъни Хопкинс) каза, че българите живеели най-много, защото ядели кисело мляко. В тази връзка да и кажа, че канибалите вегетарианци ядат само зеленчукопроизводители.
49
1
 
7
 
! Отговори
Един преди 6 години
Вегетарианците са по-благи, щото нямат сила да станат от стола ...
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нейния дебелариум докторката сваля килограми с плодове и чай на много висока цена.Но когато хората се приберат в къщи не могат да живеят само с плодове и чай,започват да се хранят нормално и килограмите пак се връщат.Защо трябва да си дават парите на нея,като с малко повече воля могат да си правят чайчета и в къщи и да си хапват плодове.Резултата ще е същия като при нея,но по-евтин.
47
1
 
6
 
! Отговори
Олег преди 6 години
До ДимитърНе яде месо, освен ако е прясно заклано и по възможност домашно.Така, че представи си, че се е уговорила предварително, защото гарантирам, че тя не прилага двойни стандарти.Напротив, твърдолинейна е.
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно поради здравословния си начин на живот скоро прочетох,че била доста болна.Дано другите лекари са я излекували.
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам й мъжката физиономия и как мига добросъвестно и си мисля:"Брей какъв хитър бизнес модел е измислила тая""Дали дава месо на внуците си,или ги храни само със соя"
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хормоните в месото може да са виновни за куп болести,но агресията е следствие на алкохол,дрога,лошо възпитание,липса на превенция и адекватни наказания,анархията в общшеството,където всеки си мисли,че може да прави каквото си поиска и ако достатъчно добре мотивира тези,които са призвани да ни защитават,няма да има последствия.
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази дрънка абсолютни глупости!
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абеееее..... сит на гладен не вярва
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агресивните деца няма да станат мили и добри с една диета, а с много наказания и бой!
40
3
 
13
 
! Отговори
АХЕ преди 6 години
Растенията, които ядем, са също сериозно генетично изменени и са основно ГМО. Соя, ориз, царевица, пшеница и т.н. Соята е основен заместител на месото? Вегетарианците и Веганите са доста агресивни, както и останалата човешка популация. Така лесно да манипулираме, чрез леки намеци е меко казано несериозно!!! и що ми триете постовете?!?!?
39
1
 
15
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
Моето куче също е добро и не хапе,но яде месо и никакви плодове и зеленчуци. Веднага да си скъса дипломата
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена е много хитра бизнесдама, взе един метод, открит отдавна, не от нея и не в България и го наложи във време, когато беше изключително важно да си слаб на всяка цена. Освен това се бяха появили и платежоспособни клиентки, което е най- необходимото. Така че, с каквато и карантия да се тъпче си заслужава признанието.
37
1
 
5
 
! Отговори
Майко Мила преди 6 години
Почвам петиция - Д-р Емилова и Д-р Радева да си отворят собствена клиника!
36
0
 
24
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
2014 година бяхме в един хотел на Велинград на почивка лятото и по същото време случайно в него беше и д-р Емилова, на обяд се засичахме маса до маса да обядваме и това което ние консумирахме скара мръвки,пържоли алкохол мога да гарантирам,че на нейната маса беше абсолютно същото даже по 2 като количество!Така,че специално тя знае кое и как да консумира...ябълките по 1 месец и чай като диета са за глупаците дето искат бързо отслабване и тя си прибира парите!