Д-р Емилова: Месото – виновно за агресията!?

Съдържа хормони и токсини, вегетарианците са по-благи, смята тя
18 юли 2017 10:23, Петя Славова
125

Хората, които не ядат месо, са по-благи и по-добри, според д-р Людмила Емилова. Причината - в месото, което консумираме, има много хормони и токсини. Именно те, при натрупване в организма, предизвикват агресия у хората.

"Тези, които посягат на лекарите, са хора, които първо - нямат нужното възпитание, второ са прекалявали много с некачествени животински храни, които са им вкарали стресови хормони. Това е и причината за агресията при децата", обясни в предаването "Денят ON AIR" д-р Емилова, която е специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт.

Месото, пълно с хормони, несъмнено води до неадекватна психическа реакция, посочи тя пред  Bulgaria ON AIR.

И даде пример - агнето е благо и не хапе, защото пасе трева, за разлика от вълка.

В списъка с противопоказните продукти влизат и енергийните напитки, възбуждащи нервната система и повишаващи кръвното налягане.

Д-р Емилова се похвали, че нерядко нейни пациенти са политици: "Мисля, че тези хора, които са правили подобна на нашата програма, те са едни по-добри политици... Когато хората се пречистят чрез програми на лечебно гладуване, хората стават по-толерантни, по-добри, отношенията им с другите са по-благи. Именно токсичните вещества са причината мозъчните ни клетки да не работят добре. Когато човек направи едно лечебно гладуване, тези токсини се изчистват от мозъка и тялото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази госпожа я видях веднъж в самолета. Яко нагъваше сандвичи с шунка, които ни бяха дали. А аз, който не претендирам за кой знае какъв здравословен начин на хранене, не ги опитвам дори.
34
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Д- р Емилова я уважам, защото с очите си съм виждала как дебелани се стопяват с нейния режим ( въпреки че тя самата не си е добра реклама). Не виждам какво цели с подобни изказвания и изобщо с разтягане на локуми по този вечен спор. Да си гледа дебелариума, че нацията ни е отчайващо затлъстяла.
33
0
 
11
 
! Отговори
Др. Гигълс преди 6 години
При"д-р" Измилова само краставици и то нарязани!
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То щото соята и подобните деривати не са пълни и те с хормони.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая ненормалница още й и правят реклама ве?
30
0
 
7
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
То всички животни са си глупави, както и идеята да се сравняваме с тях е доста глупава.
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам веганите, каква злоба и злъч излъчват ,не е виновно месото Емилов ,не е е е!
28
0
 
18
 
! Отговори
23 преди 6 години
както гледам бабишкера е доста охранена, един косъм загладен - не е от зелева чорба
27
1
 
17
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Тя и кокошката не яде месо ,ама глупава ! Глупава,Емилов,глупава...
26
0
 
8
 
! Отговори
Великият Путин преди 6 години
Другарят Борисов яде само месо и е благ и добър ! Нещо да споделиш,Емилова ?
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За агресията не знам, обаче това за интелекта е смешно твърдение. Ако родителите ти са ти дали хубави гени и природен интелект, и ти си съумял да ги развиеш с труд и постоянство няма никакво значение дали ядеш боб с наденица или боб с чушки. Твърде много се вторачвате в храната!
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, те фактите си говорят сами- преди да спра месото бях пъпчива и с 20 излишни килограма, така че определено ме разкраси. Също така открих, че личната ми лекарка си е прекратила практиката към година по- късно, когато отидох за медицинско за работа, не я бях търсила от години. И противните деца са непоправими, пък ако ще да ги хранят само с био- еко- тиквички и подобни изгъзици.
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едвин Сугарев, Иван Костов...По-благи - едва ли.
22
0
 
11
 
! Отговори
до анононимка 21 преди 6 години
По-здрав и красив и то определено чак... и децата се избиват в училище, защото така са се родили и не им е виновно възпитанието?!?!?! Личи ти, че си вегетарианка :D:D
21
8
 
17
 
! Отговори
факт преди 6 години
Доказано е, че интелектуалният потенциал на вегетарианците е по-нисък в сравнение с този на нормално хранещите се хора. Вие какъв искате бъдете - *** или нормален?
20
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам в чак толкова крайни теории , въпреки че и аз съм вегетарианка от много години не виждам това да ме е направило по- добър човек. По- здрав и по- красив - определено ;) , обаче лошотията просто си я има в природата на повечето хора, децата се избиват в училищата, защото са се родили такива, нито храната, нито възпитанието са виновни за агресията им.
19
1
 
19
 
! Отговори
Прос Селендур преди 6 години
Диетологията е бизнес и то доста печеливш и "доктор" Емилова прекрасно знае това...
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Де да беше вярно, че месото е най-токсичното нещо, което яде средностатистическият човек. В мярката и разумното хранене е ключът. А колкото до вегетарианците - всички близки, които са вегетарианци, са постоянно гладни и ядат като държани на верига. Едва ли е от пълноценно хранене.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно е, но и двете крайности са вредни. Трябва да се търси златната среда.
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия дето не ядат месо не са агресивни, защото са анемични в по-голямата си част. Няма как някой, който прилича на призрак и няма енергия да кихне да е агресивен, тъй че жената има право.