Симона още е в тежко състояние, остава в безсъзнание

Лекарите правят всичко възможно, но не дават прогнози
6 юни 2018 18:28,
42
Симона още е в тежко състояние, остава в безсъзнание
Снимка: Facebook

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, остава в безсъзнание, казаха от УМБАЛ Бургас.

Още по темата

Лекари от отделението по реанимация правят всичко възможно да върнат към живота младото момиче, но засега се въздържат от прогнози, пише "24 часа".

Състоянието на пациентката е стабилизирано. То обаче остава тежко и с опасност за живота, уточниха от здравното заведение. Направени са опити Симона да бъде изведена от медикаментозната кома, но те не са дали резултат.

Красивата дряновка стана жертва на ревнивия си приятел Михаил Станчев, който застреля хазартния бос Коста Николов-Миджурина - работодател и ухажор на Симона.

На 2 юни около 21,20 ч. 37-годишният Михаил застреля собственикът на казина в Мерцедеса му, паркиран до комплекс "Сън вилидж".

В момента на стрелбата от комплекса излязла Симона и се затичала към стрелеца с викове "Не, недей". Обезумелият Михаил обаче се обърнал и прострелял Симона в главата. 22-годишното момиче е прието в болницата с огнестрелна рана в областта на слепоочието. Установени са тежки мозъчни увреждания, казаха медици.

Извършителят на убийството е задържан около 2 ч. през нощта на 3 юни, при опит да напусне страната през ГКПП Лесово. В колата му "Опел Корса" е открит пистолетът, с който е извършено убийството и два пълнителя, заредени с 6 и 8 куршума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжно ми е за това момиче Жалко за младоста и ,жалко за красотата и 😕
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да я съжалявам! Сама се е навряла между куршумите. Всяко к...ве иска лесен живот. Да си носи последствията!
5
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОлкото на тая червивата би й пукало за мен, толко и на мен ми дреме, поредната продажница!
4
2
 
27
 
! Отговори
Никаквец преди 5 години
До "аз". Освен ако не тролиш не си мисли, че всички хубави жени гледат джоба. Правят го леките жени, без душа и достойнство. Не стигат много далече. А живота им се превръща в ад. Нямат право на глас, мъжа ги покровителства и командва във всяко едно отношение и в общи линии стават богати и живеещи в лукс, но мъртви от вътре. Защото в живота който плаща той поръчва музиката. Не гледай само красотата, гледай да има и акъл. Красотата е временно явление и ако си избираш жените по красота ще страдаш!!
3
12
 
7
 
! Отговори
:):) преди 5 години
що за 80% сте дето мицъкате тези минуси. Ами ако вашите дъщери или приятелки са в пидобно състояние. Нейния избор си е неин и на вас нищо не пречи. Ако завиждате че тъпчете само жени кузунаци е друга бира....
2
4
 
35
 
! Отговори
аз преди 5 години
Аз такова красиво момиче никога няма да имам за приятелка, защото използвам градския транспорт, за да ходя на работа, която е 8 часа на ден. За сметка на това хазартните босове и мутри могат да имат такива приятелки.
1
11
 
10
 
! Отговори
:):) преди 5 години
жалко за момичето, каквато и да я наричате един млад живот е. И да оживее дали ще е нормален пълноценен човек.