За епизиотомията при раждане и грижата за детската кожа

Форум "Бременност и детско здраве" с важните отговори
Обновена: 28 окт 2020 12:28 | 28 окт 2020 12:14, Веселина Йорданова
0
За епизиотомията при раждане и грижата за детската кожа

Серията от онлайн издания на "Форум бременност и детско здраве" продължава да дава актуална и навременна информация на бъдещи и настоящи родители.

На 31 октомври ще се проведе новото онлайн студио, което ще отговори на важни въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. То започва в 16:30 часа и ще се излъчва на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Инфекциите по време на бременността ще бъде един от акцентите в новото издание на Форума. Темата ще коментира д-р Васил Даскалов, акушер-гинеколог. За използването на епизиотомията при раждане ще говори д-р Красимира Жекова, акушер-гинеколог, която ще разясни кога се налага прилагането ѝ.

Кои са основните стъпки за правилната грижа за бебешката кожа, ще обясни Мария Обретенова, фармацевт, а как майките да защитят сухата и чувствителна кожа на детето, ще коментира д-р Надежда Хаджиева, педиатър, дерматолог. Д-р Зорина Петрова ще даде ценни съвети на родителите за това каква трябва да бъде грижата за детските зъби.

И този път "Форум бременност и детско здраве" ще обърне внимание на семейните взаимоотношения. Деница Банчевска, психолог, психотерапевт и клиничен супервизор ще коментира как родителите да разрешават конфликтите в семейството, така че водещ да бъде интересът на детето.

По традицията "Форум бременност и детско здраве" на здравния портал Puls.bg ще срещне аудиторията с популярна личност, която ще се покаже в непозната роля - тази на родител. На 31 октомври за мисията да отгледаш дете ще говори вокалистката на група "Мастило" Виктория Терзийска – Величкова, която миналата година стана майка за втори път. В разговор с Румяна Тасева, водещ и главен редактор на Puls.bg, Виктория ще говори за майчинството и двете си дъщери - Маргарита и София.

Може да зададете предварително въпроси към специалистите ТУК, както и да се регистрирате безплатно, за да получите повече информация за програмата и лекторите. За регистриралите се ще има специална томбола с интересни и полезни награди.

"Форум бременност и детско здраве" се провежда с генералното партньорство на Sensibel Nachtkerzen, Babe Laboratorios, KIN Laboratorios и с подкрепата на Dr. Theiss и Select Asset Management

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg, Новините родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays.


0
Още от Коронавирус
Грип и коронавирус: Как да се предпазим?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации