5 трика за по-стегнати гърди

Бельото е много важно за превенцията на увисването на гърдите
13
5 трика за по-стегнати гърди
Снимка: Istock

Гърдите губят твърдостта, плътността и красивата си младежка форма с годините. Тяхната структура се влияе и от много други фактори, като промени в телесното тегло, хормонални изменения, бременност, кърмене, вредни навици (тютюнопушене, консумация на алкохол), носене на неправилен размер бельо, лоша поддръжка при тренировки и интензивно натоварване.

Всички тези фактори могат да допринесат за ускоряване на процесите на отпускане на бюста и неговото увисване. Ако не искате гърдите ви да изгубят добрата си форма, опитайте някои хитрини за предотвратяване на отпускането им.

Масаж с лед

Масажирането на гърдите с кубче лед помага за стягане на кожата и подлежащите тъкани. Терапията с охлаждане стимулира кръвообращението и допринася за стягане на кожата, като предотвратява и забавя отпускането ѝ и увисването на гръдната тъкан.

Редуване на студен и топъл душ

Редуването на студена с топла струя вода по време на къпане помага за стягане на гърдите. Шоковата терапия при смяна на температурата кара тъканите и кожата да се стягат, като се намалява рискът от отпускане. Добрата циркулация на кръвта при този вид терапия подобрява снабдяването на тъканите с кислород и хранителни вещества, като това прави гърдите по-стегнати и със стегната структура.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: бюстдеколтегърди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
таратор преди 1 година
Този трик важи ли за твърдоста на краставицата.
7
2
 
4
 
! Отговори
Цола Драгойчева преди 1 година
Силиконовата долина вече не е ли актуална?
6
3
 
3
 
! Отговори
Животът е коварен преди 1 година
В нашия род ракът на гърдата е генетично предаден. Майка ми почина от него, само на 44 години. Но в ония времена, преди 89-та година, медицината и борбата с онкологичните заболявания, особено - рака на гърдата, не беше напреднала и си отиде в рамките на 3 месеца. Сестра ми също я хвана тази болест, отстраниха й лявата гърда, спаси се, тръгнаха разсейки и в другата гърда, нея също я премахнаха. Сега и втората ми сестра е диагностицирана с тази коварна болест. Няма спасение и това си е!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог е създал женските гърди, за да изхранва потомство, а не да се ползват за боксови круши и подпирачки
4
2
 
8
 
! Отговори
Има нещо вярно преди 1 година
За сутиените! Време е някой да докаже, че са опасни за човешкото здраве!
3
5
 
7
 
! Отговори
Фелдшер преди 1 година
Продължителното носене на стегнати сутиени, както и частичното прилагане на всякакъв тежък натиск ,водят до рак на млечната жлеза. И после ще ви режат....45% от случаите приключват със смърт...
2
5
 
13
 
! Отговори
пимпампом преди 1 година
Масаж от здрава мъжка ръка най добре работи
1
7
 
8
 
! Отговори
Стоичков преди 1 година
С мирижливите сиси навънка.