Невена представи хита Zoom с Мариус Мога и гръцката рап звезда Nivo

Звездната балканска тройка даде бързо интервю пред нас
28 апр 2009 14:07, Екип на Dnes.bg
0
Невена представи хита Zoom с Мариус Мога и гръцката рап звезда Nivo
Снимка: Вирджиния рекърдс
Снощи в столичния пиано бар „The Big Apple”, Невена представи новия си сингъл с участието на Мариус Мога от Morandi и най-голямата гръцка рап звезда NiVo (от Going Through).

Звездната балканска тройка дойде на партито директно след представянето на сингъла и в ефира на bTV, в топ музикалното риалити Music Idol 3.

Сред гостите бяха Тома от Music Idol 2, Теодор Койчинов и Деница от първия Music Idol, Мишо Шамара (ака Big Sha) и ЛиЛана.

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите.

Скоро при нас пристига летния хит от Вирджиния рекърдс, а с нетърпение чакаме да бъде завършено и видеото към Zoom.

Ето и какво споделиха трите балкански звезди пред mp3.bg на премиерата:

Заформили сте силно хитче, някакви изненади между вас тримата докато го подготвяхте?

Мариус: Хотелът.

Nivo: Ей, това е името на моя клуб, мерси за рекламата.

Мариус: Всъщност нямахме проблеми, сработихме се бързо, имахме страхотен звук, страхотен глас и страхотен рап, това са всички съставки, които ти трябват.

И без изненади значи?

Маруис: Изненадата е, че Nivo загуби готовия вариант на парчето и трябваше пак да му го пращам. Всъщност голямата изненада е за теб и за публиката и тя е парчето.

Браво, много сте забавни! Ще промотирате ли песента в Гърция и Румъния, със събития като това?

Мариус: Ще я промотираме много ясно, още утре ще бъде изпратена до радио станциите.

Nivo: Относно Гърция мога да ти кажа, че сега преговаряме с Вирджиния рекърдс да я представим лайв на наградите на Мad TV в Атина, което е едно от най-големите музикални събития в Гърция всяка година.

Невена представи хита Zoom с Мариус Мога и гръцката рап звезда Nivo

снимка: mp3.bg

Nivo, щях да те питам дали си чувал български хип-хоп артисти, но туко що видях да демонстрираш близки отношения с нашето момче Big Sha, така че предполагам поне него го знаеш. Някой друг?

Nivo: Не. Познавам само Sha, още от както се казваше Мишо Шамара. Още тогава се опитахме да направим една колаборация заедно, но така и не ни се получи, не ни стигна времето от ангажименти, пък и живеем в различни държави. Както и да е, той е страшен пич и се надявам да го довършим някой ден.

Невена, ти работиш ли по нов албум?

Невена: За сега гледам да правя силни хитове, като се съберат достатъчно ще ги вкарам в албум.

Това е второ много силно трио за теб след това с Я-Я и Skiller, не се ли притесняваш, че малко ще се измести акцента от теб?

Невена: Кариерата ми е пред мен, има много време да се акцентира върху мен. Песните са яки и това е най-важното. А и не мисля, че трябва да се чувстваме задължени да издаваме албум и да си поставяме срокове.

Значи ще излезе тогава, когато е готов. Мариус, ти си доста успешен продуцент и много продуктивен творец. Не се ли засилва прекалено много световната тенденция да има много изпълнители, които разчитат на хора като теб да ги продуцират за да правят хитове?

Мариус: Това не е от вчера или от днес. Бритни Спиърс започна да пише песните си едва сега в последния си албум. Един артист може да е много добър в това да пее или да свири, не е задължително обаче да е добър и в създаването на песните. Това не го прави по-лош или некадърен, просто всеки има различен талант.

Един певец не трябва да е добър продуцент или текстописец, но много изпълнители се развиват и в тези посоки с годините и с натрупания опит - Джъстин Тимбърлейк например. Няма такова нещо - ако не можеш да продуцираш, значи си некадърник.

Невена представи хита Zoom с Мариус Мога и гръцката рап звезда Nivo

снимка: mp3.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари