VessoU подписа с "Вирджиния рекърдс", представи "Ало"

Той е внук на култовата Мама Люси от X Factor
13
VessoU подписа с "Вирджиния рекърдс", представи "Ало"
Снимка: Вирджиния рекърдс
Той е само на 21 и според много специалисти е един от най-обещаващите изпълнители и автори на българската музикална сцена. Роден в Бургас, с произход разделен между България и Русия (внук е на нашумялата във втория сезон на X Factor рускиня Людмила Йовчева – Мама Люси), Веселин Николов - VessoU от малък мечтае да има собствено студио и музикална кариера. 
 
За да си купи компютър, колони и микрофон, се налага да работи много неща, включително като сервитьор и склададжия. Пише първата си песен, когато е на 15 години. В началото няма нито средства, нито подкрепа от когото и да е, но има талант, страхотно чувство за хумор и инат да си постигне мечтата.
 
Името му започва да става разпознаваемо, още когато пуска парчето "Махленската". Видеото му към днешна дата има над 7 млн. гледания в YouTube. Следват песните "Въй", "Vida Loca", "Hesoyam", както и съвместното му парче с Dim4oU - "Паля", с което достига близо 9 млн. гледания в YouTube. 
 
Преди три месеца излизат и последните му два сингъла "Сам" и "До мен". 
 
През 2019-та година той започва активна комуникация с Pavell от дуото Pavell & Venci Venc’. Pavell го кани в студиото на "Вирджиния Рекърдс" и за няколко часа правят заедно два демо записа, единият от които с участието на Михаела Маринова.
 
Събитията след това се развиват бързо. Pavell  e един от най-добрите музикални продуценти и автори на музика у нас, важна част от творческия екип на "Вирджиния Рекърдс", на чийто инстинкт за музика Саня Армутлиева се доверява. В края на декември той й представя VessoU и в началото на януари "Вирджиния Рекърдс" подписва договор с талантливия бургазлия. Компанията поема ангажимент да го развива и като автор и музикален продуцент.
 
"До момента правех всичко сам и видях колко е трудно. Имам големи цели и осъзнах, че без екип трудно ще ги осъществя. Сега съм част от "Вирджиния Рекърдс" и вярвам, че заедно ще постигнем много", споделя VessoU.
 
"Ало" е най-новият проект на VessoU, по който работи заедно с Whipoff. Видеото към парчето е заснето от Христо Русев – Hrvisuals.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Вирджиния рекърдсVessoU
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мисля, че е голяма работа този рапър.На тези от Вирджиния им трябва човек, който да разбира от рап музика.
12
0
 
9
 
! Отговори
Чората преди 4 години
Тоя е същия бездарник като Христо. Аман селски тарикатчета
11
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво. Малкият си заслужи това.. Сам проби и прави добра музика. Успех.Злобарите да си куткудякат в коментарчета ти давай напред смело.
10
0
 
12
 
! Отговори
Мама Люси преди 4 години
надявам се внука ми да има и други фенове, освен мен
9
0
 
14
 
! Отговори
Баба Пена преди 4 години
Как така, всеки който си пусне брада, оскубе си веждите, сложи си муш ама на гърбав и си отвори устата, става "звезда" ? Кое налага да се пускат подобни "статии" - ?
8
2
 
13
 
! Отговори
х преди 4 години
В колата слушам почти само Радио 1 Рок. Чат пат Енерджи Радио заради 90s музиката. Демек нормална музика. Този весу ли е месу ли е ми се е мяркал в рекомендед в ютуб, аудиторията ми сигурно са някви сополанковци.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният лансиран и пробутван им-бецил. И наричате това нещо "автор".....Нямам думи.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас!?!?!?!
5
0
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 4 години
Трагедия....
4
0
 
11
 
! Отговори
aa преди 4 години
аахахаааа и кво
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много трогателно!
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както всичко друго в тази държава и музикалният бизнес потъва в блатото! Ако не ти грацат попфолк певачки на плейбек ще са разни псевдо рапета като тоя *** на снимката. Аман от бездарници честно!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ни *** занимавай"...