Бичето готви 16 нови парчета

Краводерската "ар ен би" звезда говори на дълго и широко за настоящите си проекти
26 мар 2010 14:30, Екип на Dnes.bg
0
Бичето готви 16 нови парчета
Kултовият "ар ен би изпълнител" Бичето гостува на радио Тангра Мега Рок в петък 26 март, където разказа за бъдещите си творчески планове.

Всъщност при него "абсолютно нищо ново" не се случва, освен че "над 16 нови композиции в рнб стил на селска тематика" са готови, като най-вероятно почти всичките ще успеем да чуем на предстоящия концерт на 8-ми април.

На въпрос от слушател на радиото "Вярно ли е че Бичето подготвя ново парче заедно с ъндърграунд рапърите Гошо от Почивка и Иван Готвача и ако не, би ли работил с тях?", Бичето отговори твърдо и еднозначно: "Естествено, че не бих работил с тях...". С това "разби" надеждите на феновете за общо парче между представители на Краводер и Малага.

Бичето призна още, че се кефи на Веселин Маринов и допълни "той е велик български певец и се надявам в бъдеще да имаме общо парче...".

За концерта той беше повече от кратък: "Ще се изложим на световно равнище!"

На въпрос с кой ще излезе на сцената, той отговори: "Същите дришливи актьори пак ще се изложат". Това значи, че придружаващата го формация ще включва повече от десет професионални статисти, сред които Авалон и Апатрахил.

Бичето не отговори на въпроса дали смята да снима нов "имиджов клип" скоро.

Освен всичко това, разбрахме, че подготвя проект с Емo Вълев от Виолетов Генерал и отрече слуховете, че е работил с Васо Гюров от Ревю, Мими Иванова и Етиен Леви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари