Песен на will.i.am с премиера на Марс

Новото парче ще бъде излъчено от марсохода "Кюриосити" днес
Обновена: 28 авг 2012 13:33 | 28 авг 2012 13:33,
4
Песен на will.i.am с премиера на Марс
will.i.am. Снимка: Reuters

Днес ще станем свидетели на първа музикална премиера на Марс.

Марсоходът "Кюриосити", чието приключение светът следи с интерес, ще се изяви на едно по-различно поприще, излъчвайки премиерно от повърхността на Червената планета нова песен на will.i.am.

Парчето "Reach For The Stars" на фронтмена на Black Eyed Peas ще бъде излъчено на живо от Марс чрез "Кюриосити" на пресконференция в Лабораторията за реактивни двигатели на НАСА в Пасадена днес, в 20 часа по Гринуич.

Дебютът на песента - ода за страстта на will.i.am към науката, технологиите и космическите изследвания, ще се състои в рамките на образователно предаване, в което членове на екипа на "Кюриосити" ще обясняват пред ученици как парчето достига до тях през космоса.

Специалистите ще говорят и за мисията на марсохода, съобщава БТА.

Проектът е плод на сътрудничество между НАСА и фондацията на певеца "I.am.angel", чиято цел е да осигури дигитални ресурси в класните стаите за всички степени на обучение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Deathstalker преди 11 години
Голям праз! Да припомням ли, че на "Вояджър" лети "Излел е Дельо хайдутин" в изпълнение на неповторимата Валя Балканска? И вече е извън пределите на Слънчевата система?!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За профит каиш... Ама доколкото си спомням първи руснаците почнаха да возят туристи на МКС.
2
2
 
4
 
! Отговори
ама че народ преди 11 години
До 1Ми не точно, ама какво друго да покажат ... истинската мисия ? Щом е американско - няма начин да не е за "профит"! Те нищо не правят за човека, ако не си плаща. Следователно и това е прах в очите за скриване на по-съществен факт. Ама е рано да се прогнозира :) То историята си показва и бъдещето :)
1
3
 
8
 
! Отговори
??? преди 11 години
За това ли USA хвърлиха 2.5 милиарда долара ?