Карл Кокс пусна Pure Intec Two

Метрополис подаряват безплатен даунлоуд на новата му компилация
Спонсорирано съдържание | Обновена: 12 апр 2013 11:27 | 9 апр 2013 19:20, Петя Славова
2
Карл Кокс пусна Pure Intec Two
Карл Кокс. Снимка: Метрополис

Преди броени часове на пазара излезе продължението на култовата серия Pure Intec на лейбъла на Карл Кокс Intec Digital. Компилацията идва 9 години след старт на поредицата през 2004 година.

“Мислим, че е време. Работихме доста упорито в последните години, за да изкараме Intec отново в първите редици на световната техно-сцена. Имаме страхотен списък от талантливи диджеи и е време да им дадем възможност за признание. Това ново издание отбелязва успеха на лейбъла и отразява изключителните качества на нашите артисти и техните тракове” - споделя Карл за новия албум, който от Метрополис подаряват на първите 100 фена, закупили билети на място.

Pure Intec Two идва в две части. Първата е миксирана от самия Кокс и включва освен оригинални тракове, и няколко имена – гости на лейбъла, като Jim Rivers, Ben Sims, Yousef, Foamo, Tomy Declerque, Reso, Nicole Moudaber, Sharam, Layo & Bushwacka! и Loco Dice.

Втората част е дебютната компилация на Jon Rundell, с ексклузивни тракове на артистите от Intec Digital - The Junkies, Victor Vera, Nicole Moudaber, Daryl Stay, Dosem, Pirupa, Alex Sibley, Marco Bailey, Carlo Lio, Tomy DeClerque, Mark Reeve, Ben Sims, както и самият Jon в колаборация с Digital Primate.

В Pure Intec Two специален бонус са няколко ремикса на парчета от революционния албум All Roads Lead to The Dancefloor (2011), който Карл Кокс пусна на USB-флашка със специален самообновяващ се софтуер, позволяващ на феновете да получават последнователни части от албума в рамките на повече от година.

Успехът на този формат е и причината новата компилация да излезе със същата технология.

Концепцията е ясна – всеки фен, който заплати Pure Intec Two, получава бонус тракове от лейбъла, които автоматично се качват при включване на USB-флашката в компютър с интернет.

Разбира се, на партито в България на 19 април в Арена Армеец, ще чуем голяма част от Pure Intec Two. Компилацията тепърва ще бъде представяна със серия тематични партита, а Карл Кокс пристига у нас дни, след като събра най-големите имена от техно сцената под купола на Carl Cox Tent на Ultra Music Festival в Маями и беше хедлайнер на най-големия фестивал за електронна музика в Европа – Time Warp в Германия.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
S преди 11 години
Best!
1
2
 
2
 
! Отговори
Cox Carl преди 11 години
Oh yes, oooh yes, ooh yessss!! :)