Рок бандите най-активни в "Голямо междучасие 5"

Записванията за конкурса продължават до 14 септември
1
Рок бандите най-активни в "Голямо междучасие 5"
D2 са организатори на конкурса. Снимка: Dnes.bg

Остават десет дни за всички ученически групи, които имат желание да се влючат в петото издание на конкурса за най-добра училищна група "Голямо междучасие 5", организиран от D2. Крайният срок е 14 септември.

Стартът на записванията започна през май тази година. Специалното лятно издание е отворено за кандидати от 1-ви до 12-и клас от цялата страна, които имат ученически групи и са готови да излязат на голяма сцена и да спечелят нови фенове.

На този етап рок групите, подали заявка за участие, преобладават пред поп и хип-хоп бандите.

Всяка ученическа група желаеща да изяви таланта и музикалните си умения, може да се включи в конкурса, като качи до 14 септември 2013г., своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт www.d2band.com.

Не се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

От 15 септември до 10 октомври 2013г. ще се проведе електронно гласуване в сайта, петте групи, събрали най–голям вот, ще вземат участие във финалния концерт, който ще се проведе в средата на октомври в София.

Именно от тях D2 ще изберат победителя в надпреварата, който ще получи голямата награда - продуциране и запис на песен в професионално студио и заснемане на видеоклип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: D2Голямо междучасие 5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
еййй Митеее Митееее не се научи за толкова години да държиш китарата правилно ...