Крис Браун скъсал с девствеността на 8

На тази възраст бяхме готови да препускаме, похвали се рапърът
Обновена: 7 окт 2013 09:04 | 7 окт 2013 09:03, Александър Попов
7
Крис Браун скъсал с девствеността на 8
Снимка: Reuters

Крис Браун разкри, че не е имал нормално детство, но не съжалява, че е пораснал рано. Според него това го е направило по-добър образец за подражание на децата.

Рапърът разкри в интервю пред в. "Гардиън", че е започнал с любовта невръстен. Той загубил девствеността си с момиче на 15 години в родния си град Тапаханок в щата Вирджиния.

"Там светът е различен. На тази възраст вече бяхме готови да препускаме, нали разбирате. Не се притеснявахме да говорим с момичетата. Така че на осем, след като можеш да го направиш, това те подготвя за бъдещето, да станеш като звяр. Можеш да станеш най-добрият", похвали се Крис.

Другата причина да не расте като повечето деца е, че още на 12 години подписва първия си звукозаписен договор, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички, които осъждат Крис, затова, че е загубил девствеността си на 8 г.: Това, че вие сигурно не ставате в леглото и си нямате дори един/а приятел/ка, не означава, че трябва да обиждате такива като Крис. Кр. Браун е известен певец и взима много пари, а вие не можете да му стъпите и на малкия пръст в нищо. Това, че е добър във всичко, което върши - и в кариерата и в секса, това означава, че той е успял в живота и е много по-достоен от тези ***, които остават девствени за цял живот.
9
0
 
2
 
! Отговори
ВнВ преди 5 години
До Анонимен Особености на етноса. А какви са тогава особеностите на скучния български етнос? През целия си живот изобщо да си нямат приятели и да не се женят. Особеностите на българския етнос са да си остават девствени за цял живот и да си умират девствени и самотни. Доживотната девственост и бездетността също са културна особеност на етноса, но на българския етнос, защото според културата на българският етнос е срамно да се жениш и да правиш секс. Щом си българин трябва да си умреш девствен.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато българите започнат да се женят и да раждат деца, тогава ще се присмиват на такива като Кр. Браун, които са загубили девствеността си много млади. Какво лошо има в това? Ми то за българите изглежда е срамно човек да се ожени и да има деца. За българите е по-ценно да останеш девствен/а до гроб, отколкото да създадеш семейство. Затова българите никога не загубват девствеността си и си умират девствени нещастници. Какво искаш от скучен и противен народ със задръстени "морални" разбирани.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен не е вярно, че Крис Браун е загубил девствеността си на 8 г. Журналистите пишат всякакви измислици за певците. И освен това, това са лични неща, за които не трябва да се пише и да се говори. Това кой на каква възраст е загубил девствеността си си е лично негова работа. Ние българите сме простаци и само знаем да се присмиваме на хора, които са загубили девствеността си много млади, защото са *** или роми. Ние българите пък никога не я загубваме и си умираме девствени ***.
6
2
 
6
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Поредното доказателство, че повечето *** мислят само за (или с) онази си работа и като видят малко пари, първата им работа е да си купят кичозна кола и да си намерят бяла полугола мацка..... За да съм честен, трябва да призная, че съм срещал и изключения. Човек с голям интелект, богата култура и силен характер, който също е ***.
5
2
 
7
 
! Отговори
ss преди 10 години
кога ще ти е втория път синко ами батковците казаха като ми зарасне дупката
4
2
 
15
 
! Отговори
ТроЛоЛо преди 10 години
Втория път му е бил когато му е зараснала пробката.
3
3
 
12
 
! Отговори
гост преди 10 години
Маймунска работа
2
5
 
5
 
! Отговори
серГЕЙ преди 10 години
и аз така
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Особености на етноса.