Шест месеца затвор грозят Кание Уест

Днес тръгва делото за побой над папарак
10 окт 2013 14:53, Александър Попов
3
Шест месеца затвор грозят Кание Уест
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян може да се окаже в ролята на самотна майка за шест месеца. Точно толкова голяма присъда грози нейния мъж Кание Уест, ако се докаже неговата вина.

Рапърът е обвинен в нападение на фотограф папарак и опит да му отнеме камерата. Инцидентът стана на 19 юли на летището на Лос Анджелис, припомня БТА.

Защитата на певеца твърди, че той е ударил фотографа, опитвайки се да му попречи да го снима. Папаракът обаче има друга версия. По негови думи е бил ударен, без да е провокирал музиканта.

Ако Уест бъде признат за виновен, може да получи до шест месеца затвор. Първото съдебно заседание е насрочено за днес, като Кание има право да не се яви на него, ако го представлява адвокат.

На изпълнителя не са му повдигнати по-сериозни обвинения, тъй като фотографът е получил леки травми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
gangbang преди 10 години
фотографите са мн нахални, и аз съм удрял, наистина прекаляват понякога, за KAnye, който се интресува от творчестото му знае, че е наи големия артист в момента, и е много над нещата
2
0
 
4
 
! Отговори
Petar, NY преди 10 години
Cherna *** s pari... Ne biah rasist v Bylgaria. Stanah rasist v US. Snoshti beshe na Jimmy Kimmel da se iziasniavat za naranenoto mu dostoinstvo. Niakoi da mu kaje che bavnoto govorene ne e ednoznachno s kazvaneto na dylboki neshta, prosto pokazva bavna misyl. :)
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чалгаджии.Но на световно ниво.