Затвор грози Крис Браун

Рапърът замерял майка си с камък
21 ное 2013 17:07, Александър Попов
6
Затвор грози Крис Браун
Снимка: Reuters

Крис Браун трябва да постъпи за 90 дни в клиника за рехабилитация в опит да се справи с проблемните си изблици на гняв. Това разпореди съдия Джеймс Брандлин от съда в Лос Анджелис, съобщи Ройтерс.

Решението е взето по време на изслушване за оценка на 5-годишната пробация на Браун, на която той бе осъден през 2009 г. за нанесения побой над тогавашната му приятелка, певицата Риана, в навечерието на наградите "Грами".

На 29 октомври тази година 24-годишният рапър влезе в клиника за рехабилитация, след като беше обвинен, че е ударил мъж, поискал да се снима с него. Две седмици по-късно изпълнителят напусна рехабилитационния център. Сайтът TMZ разкрива, че Браун е хвърлил камък по прозореца на автомобила на майка си, която се е появила за "семейна терапевтична сесия" и го е призовала да удължи престоя си в клиниката.

Крис Браун е заплашен от затвор, ако се установи, че с инцидента от миналия месец е нарушил пробацията си.

През май тази година пробацията на Браун беше отменена, но през август отново беше възобновена, след като певецът се съгласи да положи 1000 часа общественополезен труд заради транспортно произшествие, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Ударил... преди 10 години
...жената със камик у муцуната,те тоа те ***
3
1
 
1
 
! Отговори
komentar4o преди 10 години
До еволюцияPurvo - izvinqvam se za latinicata.Ti qvno ne znaesh che ima hora koito stradat ot psihichni zabolqvaniq. Tezi hora ne mogat da se kontrolirat vinagi, zashtoto sa bolni i imat nujda ot lechenie. Qvno tezi izblici na gnqv se duljat na takova zabolqvane. Koeto oznachava che chovekut ne e vinoven, a e jertva na bolest. Mnogo e maloumno da pravish takiva izkazvaniq pri tova polojenie.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уфф, вкарайте го този в затвора. Там ще го рехабилитират както си му е реда. Аман от самозабравили се ниендерталци. Историята е пълна с примери като този. Пет пари не давам.
1
3
 
20
 
! Отговори
еволюция преди 10 години
*** си остава ***, независимо колко дрънкулки и дадеш и независимо колко пъти се показва по телевизията. Който е бил в зоопарк знае, че замерянето с неща е нормална маймунска практика.