Падна концертът на DMX тази вечер

Новата дата - 16 декември, съвпада с тази на Scorpions
Обновена: 13 дек 2013 11:42 | 13 дек 2013 11:42, Александър Попов
5
Падна концертът на DMX тази вечер
Снимка: Reuters

По независещи от DMX  и българския екип организатори концертът на рапъра ще бъде отменен за 16-и декември, като мястото и часа са същите - зала Христо Ботев, в 20 часа. Така концертът ще съвпадне с рок концерта на Scorpions, който пък е в зала Арена Армеец.

Това е поредна промяна, след като първоначално концертът бе обявен за 29 ноември, а по-късно за 13 декември.

За всички това е една изключително неприятна ситуация, но за жалост абсолютно независеща от артиста, неговия екип и организаторите за различните държави. DMX ще бъде в София ден преди концерта и обещава на всички фенове един незабравим лайв, заявиха от 359hiphop.com.

Още по темата
Шоуто ще започне в 20 часа със силно българско участие от страна на xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho, Red One. За танцовото шоу ще се погрижат двете топ формации - X NRG CREW и Sugar Wings. DJ сетовете са поверени на DJ Yangfetish, DJ Big Bo, DJ NORA GOLD. Хост на концерта е Negy от Fars.

Организаторите от 359hiphop.com съобщиха и организационни подробности за шоуто.

Вратите отварят точно в 19 часа и ще бъдат затворени в 22 часа. След този час до края на концерта няма да може да се влиза в залата. От 14 да 21 часа в четвъртък и петък ще работи и каса, от която ще могат да бъдат закупувани билети на място, която ще приключи работа в 21 часа.

На входа на залата ще има 4 коридора - по един за всяка компания, продавала билети (TicketPortal, Eventim и TicketStream) и VIP/Media, през който ще бъдат допускани хора с VIP билет и представители на медии с валидна акредитация и пропуск.

Студентски билети - всеки, закупил студентски билет, е необходимо да представи заверена студентска книжка или ISIC карта. Ако не бъдат представени, е необходимо да бъде доплатена разликата до цената на нормален или VIP билет.

Лица под 18 години се допускат единствено с придружител и попълнена декларация от родител. Бланки ще има и на място.

Осигурен е отделен вход за инвалиди (през рампа, служебен вход).

Тютюнопушенето в залата е абсолютно забранено! Всеки, нарушил забраната ще бъде извеждан извън залата от представители на VTA Security без право да се върне вътре.

На баровете ще се продава алкохол само на лица, навършили 18 години срещу показване на лична карта.

Вече бяха засечени и първите опити за покупка на билети с фалшиви кредитни карти. Билетите са анулирани и лица с такива билети няма да бъдат допускати до събитието. Профилите на тези потребители са добавени в черен списък.

Ще има и специална мърчандайз зона, от която феновете ще могат да закупят различни суверини от любимите си български звезди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: концертDMX
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
с преди 10 години
знам колела BMX,ама за DMX не съм чувал...
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едва ли феновете им са едни и същи .
1
4
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Какви са тия концерти ,няма ли някоя реч на Станишев,дълга и напоителна, да навре империализма в *** г..з.