Вижте The Monster на Еминем и Риана

Излезе видеото към успешния им дует
17 дек 2013 13:38, Александър Попов
4
Вижте The Monster на Еминем и Риана
Снимка: Reuters

Супер успешният дует на Еминем и Риана The Monster вече има и клип. Още с излизането си парчето, което е част от новия албум на рапъра The Marshall Mathers LP 2, стана директно номер едно в британския чарт. Място, което така и не достигнаха с предишния си дует Love The Way You Lie.

За успеха на песента "работят" и слуховете, че Еминем и Риана са нещо повече от колеги и нищо чудно скоро медиите да гръмнат с новината за това, че са гаджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: рианаеминем
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
:))) преди 10 години
До номер 2 не се изказвай неподготвен/а .. Еминем си пише сам текстовете и има звукозаписно студио където заедно с Др. Дре обсъждат бийтовете , така че някой си бил написал текста текста е много смислен от еминем разбира се и какво като не се появяват заедно в клипа ти поне вникни в клипа, защото е много смислен пффф аман от разбирачи ;)
2
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По отделно са супер артисити, '*** бъш пък супер успешен дует!?? Някой е написал текста, Риана си пее думичките, Еминем си ги говори (рапира), а някой е навързал фразите...и ето ти хит! Ми те май дори и в клипа не се появавят заедно... На мен лично горното ми звучеше като две отделни песни.
1
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 10 години
Супер е