Massive Attack идват на 5 юни

Концертът ще бъде в Зимния дворец в София
Спонсорирано съдържание | 31 мар 2014 11:17, Александър Попов
1
Massive Attack идват на 5 юни
Снимка: EventEase

Българската публика ще има привилегията първа да чуе и види най-новото шоу на Massive Attack.

Британското дуо ще гостува на 5 юни в Зимния дворец на спорта в София, като датата е единствена за целия Балкански полуостров. Концертът изпреварва дори и първоначално обявената от групата премиера на шоуто им на най-големия и значимия фестивал в Европа за електронна музика Sonar в Барселона.

В духа на все повече разпространяващи се протести срещу глобалните политически, икономически и военни безобразия спрямо живота и правата на обикновените хора, една от най-големите социално ангажирани музикални банди на нашето време – Massive Attack, е готова да изрази своята позиция чрез новия си аудио-визуален концерт.

Детайли за шоуто все още се пазят в тайна, знае се, че проектът представлява спиращ дъха сблъсък между музиката и изкуството на групата и безумията на държавните политики по целия свят.

Очаква се у нас да акостират фенове от съседните държави. За съжаление, на организаторите от ЕventEase, всички други големи зали са заети със спортни събития през това време, което донякъде ще ограничи броя на публиката.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
s преди 10 години
Хайде на билетите!