Everlast идва за плажно парти

Американската звезда ще пее на Каваци на 31 юли
2
Everlast идва за плажно парти
Снимка: Строежа

Популярният американски изпълнител Everlast пристига отново в България, този път за концерт на плаж Каваци. Събитието се организира съвместно от клубовете "Строежа" и "Алкохол", като вторият на практика е домакин.

Датата на купона е 31 юли, петък, като се очаква в програмата за съответния ден да бъдат включени поне още две групи.
 
Концертните съоражения ще бъдат изградени за ден на ивицата пред "Алкохол", като е предвидено да се ползва и базата на самия клуб. Стартът е в 19:00 часа. Капацитетът на частта от плажа, която ще бъде отредена за зрителите, е около 1500 души, какъвто е и броят на пуснатите в продажба билети, уточняват организаторите.

През миналата година Everlast изнесе две клубни шоута в София, които бяха разпродадени за ден. Това е и една от причините изпълнителят да се завърне толкова скоро у нас, за да даде още една възможност на неуспелите да присъстват до момента, както и на желаещите да го гледат и слушат отново.
 
Everlast основава в началото на 90-те култовата банда House of Pain, а в соловата си кариера има осем албума зад гърба си.

През годините има общи проекти със Snoop Dogg, Swallen Members, Cypres Hill и много други.
 
Билети за летния лайв на Everlast на 31 юли вече се разпространяват в мрежата на Eventim. Първите 300 билета са на цена 40 лева, а следващите 1200 - 45 лева. Ако има останали билети в деня на концерта ще струват 50 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: КавациHouse Of PainEverlast
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
ZP преди 8 години
До Блъско Човекът е артист и прави музика - доста стилове при това - малко рапъри могат да се похвалят с талант като неговия
2
10
 
1
 
! Отговори
Блъско преди 8 години
отдавна умря този след като се разпаднаха House of pain,сега песните са ми едни ,че да режеш вени на тях само и само да спре
1
3
 
7
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
супер