Петър Стоянов отвори бистро с Мис България

Петър Стоянов, носител на 33 шампионски титли от турнири по сумо, откри собствено луксозно заведение в компанията на няколко носителки на титлата Мис България
10 окт 2005 14:27,
Петър Стоянов отвори бистро с Мис България
Съименникът на новия председател на СДС Петър Стоянов вдигна без проблеми във въздуха Мис България 2004 Гергана Гунчева (вляво) и Мис България 2001 Таня Карабелова (вдясно). Снимка: Визаж

Петър Стоянов, носител на 33 шампионски титли от турнири по сумо, откри в неделя собствено луксозно заведение в “Студентски град”. Сред специалните гости на коктейла в бистро “Куатро” бяха три носителки на титлата “Мис България” – Таня Карабелова, Гергана Гунчева и тазгодишната победителка Росица Иванова, рапърът Устата и др.

Стилиян Георгиев, Георги Оцетаров, Тодор Джуров - съотборници на Петър Стоянов от националния ни отбор по сумо, също почетоха събитието, въпреки скорошното си заминаване за 13-тото световно първенство по сумо в Япония.

Веднага след участието си в първенството в Япония, Петър Стоянов ще замине за Ню Йорк, за да се състезава за Гранд при по сумо на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации