Работната седмица на Рибите ще мине неусетно

Седмичен хороскоп за периода 6 - 12 януари 2007 г.
6 яну 2008 01:49,
Работната седмица на Рибите ще мине неусетно
Изображение: CORBIS

Овните ще бъдат обзети от непреодолимото желание да променят нещо в живота си. Венера и Слънцето ще направят Телците неотразими и много пламенни. Близнаците пък ще греят с лъчезарна усмивка, която ще привлича погледите на противоположния пол. Раците могат да разчитат на помощта на звездите за постигането на целите си. Лъвовете ги очакват безброй щастливи мигове с любимия.

 Девите да бъдат по-предпазливи и да не разгласяват идеите и плановете си на работното място. Скорпионите пък да вложат цялата си проницателност, обективност и аналитичност при разрешаването на служебните си проблеми. Във втората половина на седмицата Везните ще получат много добро предложение за работа. Звездите ще помогнат на Стрелците да видят ясно грешките си.

 Марс и Сатурн съветват Водолеите добре да си направят сметката, защото в скоро време няма да постъпват приходи в бюджета им. Козирозите да не дават пари назаем. Представителите от третата декада на зодия Риби ще имат известни финансови сътресения, с които обаче ще се справят сами.

Прочетете пълния седмичен хороскоп тук

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание