ЦСКА официално потвърди за уволнението на Костадинов

Милен Радуканов ще поеме функциите и на Коща
Обновена: 1 юли 2011 14:56 | 1 юли 2011 14:51,
20
ЦСКА официално потвърди за уволнението на Костадинов
Снимка: Булфото

Ръководството на ЦСКА официално потвърди, че Емил Костадинов вече не е част от "армейците". Постът спортно-технически директор в клуба пък се закрива и функциите на Костадинов ще бъдат поети от Милен Радуканов.

Собствениците на ЦСКА изказаха благодарност към вече бившия спортен директор на официалната страница на клуба.

"Собствениците и ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД изказват своята голяма благодарност към Емил Костадинов за свършената от него работа, оказаното експертно съдействие при подбора на футболисти, както и за високия му професионализъм, проявен от него в качеството му на спортен директор на клуба", се посочва в официалното съобщение.

От клуба обявяват, че прекратяването на договора с Костадинов е по взаимно съгласие, а досегашните му функции вече ще се изпълняват от старши треньора Милен Радуканов, който заема поста и на главен мениджър.

"Оттук нататък всеки спортно-технически детайл ще се решава от Радуканов и неговия екип. ПФК ЦСКА ЕАД още веднъж изразява благодарности към Емил Костадинов и му желае много нови успехи във всяко негово начинание", се казва в официалното съобщение на клуба.

Още новини от Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Въпросев преди 12 години
Ако има нещо общо със всички"звезди и играчи"докарани в клуба,за който цял живот милеем и живеем,много късно го махат.Но както се получава в случаите между редовете,предполагаме че е за това ,ние сме съгласни,заради успехите на самия клуба по добре късно отколкото никога.Не всеки голям футболист е голям организатор.Мисля,че Лечков и Стоичков също се надценяват,макар че съм ги обичал ,като футболисти.Не от всяко дърво става ***.Успех в държавата на робите.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Емо е Супер!!! Забравихте 17 ноември, 1993! Емо е професионалист и един от малкото, които знае и може! Винаги е бил мълчалив и скромен. Яд ме е че поколението на Емо не направи нищо за българският футбол, но това не е само тяхна вина.Такива като Лупи и Патков ***********..............
16
1
 
14
 
! Отговори
Тоти преди 12 години
Че този си беше пълен фигурант Само вземаше а за две стотинки работа не вършеше Но то и багажа му е толкова Две думи на кръст не може да каже.
15
3
 
12
 
! Отговори
черноземски преди 12 години
браво че го махнаха тоя ***
14
3
 
10
 
! Отговори
мародер преди 12 години
мноооооого, ама мнооого късно
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напред, Арменци!
12
2
 
16
 
! Отговори
яро преди 12 години
левскар съм,ама не мога да си кривя душата-тоя път Титаните направиха правилния избор че махнаха Кощата...
11
2
 
13
 
! Отговори
пл преди 12 години
бабабатков ко дума ние сме моралните шампиони,че сте били литекс,а като се замисля и ЦСКА би ЛеФски,та ко се пУли вашия тюлен бе говедари,та кой е моралния шампион!!!???!!!!
10
2
 
9
 
! Отговори
до8-9 преди 12 години
лелелелелеле смешници ще видим вашия ЗоРо какви *** ще надроби в предстоящите мачове в европа,пълни кумици сте,жалко за вас и вашите деца!!!
9
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЕЦА отново поема надолу! Падението им е в кърпа вързано...
8
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормално за Чорбата ! След,като им уреди лиценза, вече е излишен...
7
3
 
9
 
! Отговори
... преди 12 години
Погледнете на сайта на ЦСКА колко пъти му благодарят за приноса в официалното съобщение към медиите. Нито дума за уволнение и "изритване". Съкращават го, което, както правилно отбеляза #3, е доста културен ход :DТрябваше преди доста време да го направят. Радуканов ще се справи блестящо с новите отговорности, вярвам в това.Да ни е честито, армейци!
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и той като Пената горкия не може да каже две свестни приказки.да си ходи.
5
4
 
30
 
! Отговори
! преди 12 години
Добре направиха,че елиминираха пияницата.Само смучеше от трансфери,въртеше интриги и вечер се наливаше със Сираков по кръчмите.Голям футболист,малък човек.Титан правят стъпка след стъпка в правилната посока.Началото беше поставено с назначаването на Радуканов.От там нататък нямат грешен ход!
4
5
 
40
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Крачка напред за ЦСКА!
3
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изритаха го, но не като куче,а културно.
2
8
 
20
 
! Отговори
a преди 12 години
goljam praz
1
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кво от това?

Спонсорирани публикации