Пак прибраха автоджамбазина Чичо Цък

С авера му Кремката таман пренабивали номерата на кола
1 юли 2011 14:54,
57
Пак прибраха автоджамбазина Чичо Цък
Снимка: Архив, Булфото

Легендарният за подземния свят автокрадец Радослав Цукровски – Чичо Цък, е задържан в София.

С Чичо Цък столичните полицаи закопчали и авера му Кремката, съобщават от МВР.

Двамата известни автоджамбази са задържани в момент, в който пренабивали номера на рамата на открадната и обявена за издирване на 7 юни „Хонда”.

След получен сигнал, че мъжете се навъртат около гараж в столичния кв. Редута, полицията отцепила района, а в завардения гараж сгащили Чичо Цък и Кремката.

На мястото са намерени различни инструменти за заличаване и пренабиване на номера на рами на автомобили, както и две регистрационни табели от автомобил „Тойота”.

Чичо Цък и Кремката са задържани в рамките на 24-часовата полицейска мярка, по случая е образувано досъдебно производство.

Чичо Цък и Кремката са стари познайници на полицията.

В досието си Радослав Цукровски е натрупал множество заявителски материали за кражби на автомобили.

През 1995 г. Чичо Цък бе обявен за автокрадец №1 заради повече от 50 висящи дела в цялата страна. Арестуван е десетки пъти в различни градове. Лежал е обаче само година в затвора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
28
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Имал съм повече отколкото можеш да си представиш. Дълги години работих там и съм виждал същества като тебе - долни мазни подлизурки, които във всеки удобен момент са способни да забият нож в гърба ти. И понеже бях от другите - тези които не си пазят службичката бях освободен от служба - пак заради такива като тебе... Но това не ми пречи да мисля, че в МВР има достойни служители, които си вършат работата ВЪПРЕКИ правосъдието в ***...
34
16
 
19
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Явно не си имал никакъв досег с "родната милиция" че да знаеш що за *** до ***-а са! Единствената им грижа е да си пазят службичката и ако може да си пълнят джобчето! Така че "ушеви прасета" е направо комплимент!
33
1
 
6
 
! Отговори
Ипо до 31 преди 12 години
Като чета твоето предложение и аз размилих - няма да го трепя. Само ще го влача, а след това каквото е останало да се поддържа живо, за да го боли цял живот!
32
1
 
30
 
! Отговори
джеймс преди 12 години
Кремката има ДИСКОПАТИЯ а Чичо Цък ДИСКОВА ХЕРНИЯ.след 72 часа са навънка!!!ха ха
31
2
 
17
 
! Отговори
до чичо Ках преди 12 години
Ти ми го дай и аз няма да го убивам, но до края на живота си ще ходи в количка и ще се храни със сламка която дори няма да може да я държи!ако съм добър може да го оставя да говори, ако не съм на кеф ....
30
3
 
15
 
! Отговори
re преди 12 години
На бесилото такива. Казах!
29
1
 
19
 
! Отговори
:)) преди 12 години
ЩЕ СИ ПЛАТЯТ НА СЪД-ООД И СА НА СВОБОДА:)))
28
2
 
1
 
! Отговори
xxxxx преди 12 години
sadiata koito 6te gleda deloto da otkaze rezervazita za otpusk za turzia da prerezervira za dubai cestito na peceliv6iat i da prati karticka ot dubai na cico zak
27
1
 
13
 
! Отговори
до Гъзето №10 преди 12 години
***, явно мислиш с прякора си и си сляп, че не виждаш какво се върши в съдилищата..... Друг е въпроса, ако "ушевите прасета" са те посгащили някога натясно и сега изпитваш невероятна злоба към тях, защото ти пречат да гепиш, продаваш трева или каквито там глупости вършиш за да преживяваш някак си и да се правиш на велик.
26
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако беше добър автокрадец нямаше да го хващат и нямаше да стане известен. Като е некадърник да ходи в затвора.
25
3
 
29
 
! Отговори
Шофер преди 12 години
Да му се връчи орден ,,Стара планина''и да се освободи.
24
8
 
26
 
! Отговори
Ипо до Гъзето преди 12 години
Какви по-добри доказателства от това да те хванат да пренабиваш номера???Мечтата ми е да хвана някой как ми краде колата - трепа го без да ми мигне окото, връзвам го за задната броня и за назидание ще го влача из цяла София! след това да ме съдят колкото - ще си го лежа с кеф!
23
2
 
6
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
В тоя сайт работят ли грамотни хора а.к.а. журналисти или някакви нереализирани мечти? Щото за няколко реда повторихте "Чичо Цък и Кремката" ужасно много пъти, което само по себе си е неграмотност и липса на усет за изграждане на текст.
22
8
 
2
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Повече, от тая година дето я е лежал едва ли ще лежи....МВР *** :D
21
8
 
22
 
! Отговори
чичо Ках преди 12 години
Свобода за чичо Цък!Оставете човека да си върши работата,за това е учил нали никого не е убил!!
20
2
 
7
 
! Отговори
ДО 13 преди 12 години
Ето точно за това, когато съдът не си върши работата се поевяват такива които им писва и раздават правосъдие.Може и да ни е отползва подобно правосъдие, само така ще имат страх такива като Чичо Цък и др. мафиоти.
19
2
 
20
 
! Отговори
Чоека преди 12 години
Ето братя радвайте се на Съдебната Система! Някой ще ми каже ли как да обясня на сричащия ми племенник защо този чичо Цък, който краде автомобили не е в затвора, защото това ме попита детето.
18
6
 
6
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Браво, сега го задръжте за 24 часа и после го пуснете, за да направи още 50 висящи дела и после оня *** Цв.Цв., придружен с Коза ностра Б.Б., да му връчат медал! *** нещастните новини - и какво като са го хванали!? Да не би да се промени нещо?!
17
2
 
23
 
! Отговори
май бая им цъка преди 12 години
Този Цък май бая им пълни гушките, затова е на свобода.И винаги ще има ПАК ГО ПРИБРАХА, докато тази наша съдебна система е в този хаост, нашия съд служи за такива като тоя Цък. Ето затова народа няма сигорност, щом с един автокрадец неможем да се справим, какво да очакваме от този съд. Всички мафиоти са добре дошли за съдии, адвокати и прокорори, защото им снасят златни яйца. И ПАК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ НИ КРИТИКУВАТ ЗАРАДИ ТАЗИ НАША СЪДЕБНА СИСТЕМА
16
2
 
33
 
! Отговори
електорат преди 12 години
Едно цъкане на пистолет ,и ще станат щастилви много хора претърпели кражби!!!