Неправоспособна отнесе пейка, дете е с опасност за живота

26-годишната жена не успяла да овладее мотоциклет
Обновена: 15 юли 2011 15:11 | 15 юли 2011 13:07,
104
Неправоспособна отнесе пейка, дете е с опасност за живота
Снимка: Архив, Булфото

4-годишно дете е в болница с опасност за живота, след като жена без книжка се заби с мотор в пейка, на която е седяло.

Произшествието е станало вчера по обед в курортния комплекс Албена, съобщават от областната дирекция на МВР-Добрич.

Установено е, че 33-годишен мъж от Добрич е дал мотоциклета си "Сузуки" на 26-годишна негова съгражданка, която е неправоспособна.

Младата жена потеглила, но при старта не успяла да овладее мотоциклета и се е блъснала в пейка, на която е седяло семейство от Русе, почиващо в курорта.

В резултат е пострадало 4-годишно дете, което е настанено в МБАЛ-Добрич с мозъчна травма и с опасност за живота.

Неправоспособната водачка също е пострадала – има травми на главата и крайника и също е настанена в добричката болница.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
12
 
! Отговори
37 до 41 преди 12 години
Май не си обърнал внимание какво съм казал, както и да е. Не казвай "вас", защото аз също съм привърженик на двуколесните и имам приятели мотористи, някои дори пострадали именно от такива мислещи, че като направят завой на забранено място без да се огледат или изпреварват без да се съобразяват с маркировките ще им се размине...За това и казвам, че пътят е за всички и всеки водач трябва да уважава другия, независимо какво управлява.
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То това да не е К*Р, че да го яхнеш !
41
7
 
14
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Извинявай, но карам мотор от 15 години и мога да ти кажа, че явлението моторист да се качи пиян и тн..е много по-рядко от колкото шофьор на кола, дали караме по-бързо, наистина на моменти да, но не рядко сме и по-внимателни от вас, така че не съди за цяла група хора, само по един пример, колко пъти в повече четем за *** с коли, това значи ли,че всички шофьори на автомобили са *** ?
40
2
 
8
 
! Отговори
Началник преди 12 години
Дано няма проблеми с детенцето! Жената да си понесе последствията. Само не е ясно кой крайник и е пострадал, дано да не е главата (тя, главата, май се явява началник, не крайник...)Приятен горещ летен ден от мен и дано да няма инциденти повече
39
1
 
7
 
! Отговори
Dimitar преди 12 години
Po bezopasno e da si US voinik v Kerbala otkolkoto peshehodec v BG... nadyavam se da ima mnogo soleno nakazanie i da stane publichno dostoyanie
38
5
 
8
 
! Отговори
Димов преди 12 години
И бъркат ляво и дясно, скоро по немската Про7 даваха в предаването Галилео, че около 50 % от жените бъркат посоките.Говориха специално за жените с книжки, а не като цяло.То и научно доказано, че поради различния химичен състав, в частност хормоните, жените имат по-слаба ориентация и са по-емоционални.Разбира се има и изключения.
37
3
 
13
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Пътя е за всички - колоездачи, мотористи, шофьори на леки коли, шофьори на камиони и т.н.Точно по тая логика всички трябва да се уважават и пазят взаимно, а не всеки да си прави каквото си иска и да си мисли, че ще му се размине.
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо изобщо ни информират за нейното състояние, след като явно е тръгнала да се самоубива? Дано се оправи миличкото и само хубави мигове оттук насетне и да не позволява Господ да среща повече в живота си други такива като нея
35
1
 
24
 
! Отговори
Absolutism преди 12 години
Затвор за тия, които си дават превозните средства на неправоспособни, затвор за тия, които си купуват книжка и за тези, които им я издават. !0 години ефективна, ако си пил и си се качил. Това е решението. Преди как ограничението в града беше 60 км/ч, а нямахме такива *** на пътищата.....
34
1
 
12
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 12 години
Детето трябваше да е с офлузванията, а тя с опасност за живота... баси ужаса... нямам думи, изродихме се българите, вече не знаем на къде да избиваме...
33
1
 
7
 
! Отговори
rainbou1 преди 12 години
Или да продължа:Две лодки се блъскат в езерото Панчарево - жена с опасност за живота.Лодка минава през жена на Златните - жена с опасност за живота.Джет се запалва в движение
32
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Млади жени правят катастрофи от некъдърност. Онази се блъсна в линейката, преди няколко дни друга отнесе колоездачи край Варна, вчера една се блъсна и вкара семейство в болница, защото е бързала много и е изпреварила цяла колона на един от най-натоварените пътища. Всичките на по 24-26. Това че жените били по-внимателни и спазвали правилата е мит. Най-вече такива млади пачи. На всичкото отгоре нямат опит, двигателна култура и добри реакции.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 2930 лева глоба и 3 месеца условно
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази чалгарка сега да остане инвалид за цял живот и да се сеща всеки ден колко е проста. От такива простаци и селяни ми е дошло до гуша. Ама те деца нямат, няма за какво да мислят. Закво са им деца, те са вървежни по дискотеки, хай-лайф....Селядури прости..
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво стана с моми4ето с Аудито и линейката???
28
0
 
4
 
! Отговори
до 19- крайник преди 12 години
Ами понеже мозъкът ти се намира в твоя крайник, аз ще ти обясня. Та тя има травми по единия крайник( не по всички) та за това са написали така. Това е! Много сложно да схванеш- 2 изречения на кръст.
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хмм, хмм, хмм!Вчера за първи път синът ми кара колело, без спомагателни гуми!Резултатът - една блъсната жена, една блъсната кака с колело и едно падане...То на практика същото!
26
0
 
26
 
! Отговори
rainbou1 преди 12 години
Днес : 40 русначета натровени в ОбзорДнес: Дете блъснато на пейка в АлбенаОт тази седмица: Дете удавено от неизправна помпа в ЗлатнитеОт тази седмица : 14 русначета натровениМай да закриваме сезона?
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що за *** трябва да бъде човек, за да даде мотор на жена? И двамата с тежи присъди да заминават за затвора.
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Повръща ми се от такива новини вече! Такива нещастници и пачаври заслужават възможно най-суровата присъда! Къде си тръгнала да караш мотор *** патицо надрусана!!!!! Де*** и *** безмозъчна.Собственикът на мотоциклета също трябва да бъде заведен под отговорност.

Спонсорирани публикации