Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново

Стрелецът посегнал и на жена си заради дългове
Обновена: 12 сеп 2011 15:25 | 12 сеп 2011 11:11,
174
Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново
Снимка: архив, Булфото

46-годишен мъж уби дъщеря си, простреля жена си и след това се самоуби.

Кървавата трагедия се разиграла тази сутрин около 5.30 часа в град Антоново, съобщиха от полицията.

Ранената 36-годишна жена е настанена в ортопедичното отделение на търговищката болница без опасност за живота. Тя е простреляна в лявата мишница.

Камен Славов стрелял със служебния си пистолет "Макаров". Той се е самоубил с изстрел в главата. 

Мъжът работел като охранител в клон на Централната кооперативна банка в Антоново.

Първоначалната версия, по която се работи, е, че той е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции, уточниха от полицията.

13-годишното момиче било болно от диабет, каза кметът на града Танер Али. По думите му Камен Славов се грижел и за болния си брат, който е инвалид.

Натрупалите се здравословни проблеми и безпаричието са сред възможните причини, за да предприеме мъжът крайната стъпка, допълни кметът, цитиран от БТА. Версиите се изясняват.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: стрелбаАнтоново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
11
 
7
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Напротив, за миналата година има най-малко самоубийства в България от доста години насам. Ще разбереш, ако четеш официалната статистика, а не тоя комунистически сайт.
82
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хм.. изплащам апартамент и потребителски кредит. Не ми е лесно, естествено. Какво би ми било виновно едно дете? Аман от луди с оръжие, в тая държава оръжие имат само хората, които най-малко го заслужават..
81
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оградените от охолство невиждащи и нечуващи ,че народа е докаран до отчаяние и безизходица, обикновено свършват "на гилотината".
80
3
 
0
 
! Отговори
revlio преди 12 години
бум
79
0
 
26
 
! Отговори
до 59 преди 12 години
Имам и деца и внуци...Знам какво е детето ти да е болно.Не казвам че трябва да избием болните деца а че трябва да се даде възможност на родителите да изкарват достойно хляба си.В едно такова градско село или селски град като Антоново колко работни места има ?
78
5
 
9
 
! Отговори
До BG преди 12 години
Ами статистиката показва огромен ръст на убийства и самоубиства през последните две и нещо години!Така,че имаш ли поне малко сиво вещество в главата си,можеш да направиш заключение!
77
1
 
16
 
! Отговори
до №55 преди 12 години
Да разбирам ли, че трябва да съм щастлива, че майка ми и баща ми не са ме убили заради това, че се разболях от диабет по време на Виденовата криза? И двамата бяха безработни и, както повечето хора, живеехме с пенсията на баба ми - 5 души със 70 лв. Лекарствата за дете с диабет за безплатни, а диетата е почти като при другите хора - без сладко и прекалено мазно. Когато човек се самоубие и отнеме живота на близките си преди това е трагедия. Причините може да са много,дори и да не подозираме за тях
76
6
 
27
 
! Отговори
ДО 67 ГЕРБЕРЧЕТО преди 12 години
Плиткоумни са всички пребоядисали се лутащи се особи, които сега подкрепят гърбавите от ГЕРБ. Ако има нормална работа, ако има работни места, ако има работеща икономика, а не само алъш-вериш и контрабанда, хората щяха да имат средства и да живеят, и да си обслужват кредитите. При ГЕРБ само се граби, говори и лъже, копаем и тинята - най-бедни сме в Европа, задминаваме по бедност и африкански държави. Голямото залъгване не помага при тази криза, която май вече е само у нас.
75
24
 
9
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Абе , бие сте големи нещастници. Защо държавата да трябва да се грижи за вас. Грижете се вие за себе си, за семействата си и най-вече за децата си. Ако не можете, не ги създавайте. Било немотия и глад. Що лъжете бе, а ? Пътищата пълни с коли, суперите пълни с клиенти. Няма човек, на който му се работи и да е гладен. Друг е въпросът, че вече ако нямаш кола, вила, DVD, голям TV и купища други глупости, се мислиш за беден.
74
3
 
31
 
! Отговори
история преди 12 години
Едно време по турско, в България, в случай че хванат крадец по време на кражба, крадеца не е бил наказван в случаите, че е опитал да краде от бедност и липса на работа... Наказание имало (забележете) за валията на областта! С други думи да го кажем пак - областния управител е глобяван за това, че в района който управлява има хора без работа, които са принудени да крадат за да се прехранват. .. Просто се сетих като сравнение...
73
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов, кога ще ни защитиш от ненормалните лихви на банките които са най високи в Европа, от тецовете на които станахме крепостни селяни и отказване от тях няма и от 120 евро минимална заплата?
72
1
 
23
 
! Отговори
акроним преди 12 години
ГЕРБ - Грабители Евреи на Раята Българска
71
1
 
34
 
! Отговори
Бисер преди 12 години
ЕВАЛА БОЙКО ЕВАЛА И НА ДЯНКОВ ЧЕ И НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ОТ ПРЕХОДЪТ НА САМ ВИЖТЕ ДОКЪДЕ ДОКАРАХТЕ НАРОДА ДА СЕ ИЗБИВА . ОСТАВКА НА ВСИЧКИ И ИЗБОРИ ДО ДУПКА ДОКАТО НЕ СЕ ИЗБЕРАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ А НЕ ЕВРЕИ , *** И НАСТЪРВЕНИ ***
70
2
 
2
 
! Отговори
отвратена преди 12 години
До ники : Абе ники що не се гръмнеш БЕ ? То такива като теб - бол луди. Трябвало е да се самоубие като не вижда изход в живота. Да посегнеш на болно дете ......... ?
69
0
 
17
 
! Отговори
m преди 12 години
е няма как по друг начин банките да излязат на печалба, само от такива длъжници, дето и слюнката от устата им искат.. ама сега нека да ги видя , от кого ще си вземат остатъка от кредита щото Свети Петър няма да им го изплати егат и и тъпите
68
2
 
32
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
Бог да ги прости.Ама то само с асфалт не се живее.След ГЕРБ и потоп...тия мутромилиционери със своята простотия и лакомия разбиха държавата. Факт !
67
14
 
5
 
! Отговори
Статистик преди 12 години
ако си мислите, че в България стават много убийства и самоубийства по финансови причинипогледнете статистиката за най-богатите държави: САЩ, Япония, Южна корея, Англия, ...там стават 3-пъти повече на глава от населениетоняма никаква зависимост м/у финансовото състояние и броя на убийствата/самоубийстватанапример в Ботсуана, една от най-бедните държави - почти няма самоубийствано естествено предизборно за всичко са виновни политиците, дори за наводненията и земетресенията
66
0
 
7
 
! Отговори
Anelia - VARNA преди 12 години
( do nomer 57 )KAK MOJE DA E IZNEVIARA BE 4OVEK ????? Triabva da si lud , za da misli6 taka. Pro4eti o6te vednaj novinata.Stava duma za KREDIT.Stava duma za BOLNOTO MOMI4E na 4oveka.Stava duma za brat na 4oveka , koito e bil INVALID ( 4oveka e grijel )
65
22
 
7
 
! Отговори
BG преди 12 години
Само колко плиткоумни,слабоумни и *** коментари че причината била ГЕРБ. ГЕРБ ли са го накарали да тегли тези кредити,те ли го накараха да дръпне спусъка,стига сте търсили причина са всичко на друго място.Българина все търси причината за своите простотии в друг,но не и в себе си
64
0
 
49
 
! Отговори
Емо преди 12 години
Защо като няма друг изход хората застрелват все не когото трябва. Едва ли не е знаел човека къде са парламента, министерския съвет и офисите на другите мутри.

Спонсорирани публикации