Тотнъм също на опашката за Ники Михайлов

Хари Реднап е готов да вземе българския национал в редиците си
Обновена: 26 окт 2011 14:27 | 26 окт 2011 09:45, Красимир Ангелов
9
Тотнъм също на опашката за Ники Михайлов
Снимка: Булфото

Лондонският Тотнъм е поредният отбор, който проявява интерес да привлече в редиците си българския страж Николай Михайлов, твърди в днешния си брой таблоидът "Мирър".

23-годишният вратар се представя много силно с фланелката на своя клубен отбор Твенте Еншеде и вече успя да привлече погледите на доста клубове, сред които са Барсeлона и Милан.

Изданието отбелязва, че през зимата се очаква Еурелио Гомеш да напусне "Уайт Харт Лейн" и поради тази причина отборът търси сериозна алтернатива за в бъдеще под рамката на вратата.

В момента твърд титуляр на вратата на Спърс е ветеранът Брад Фридел, който пристигна в тима през летния трансферен прозорец.

Англичаните припомнят, че баща на Николай Михайлов е Борислав Михайлов, настоящ президент на БФС и легендарен вратар на националния отбор на България.

На Острова отбелязват, че Михайлов-старши преди години е защитавал цветовете на Рединг, а по всичко изглежда, че и неговият син също може да има шанс да поиграе на Острова.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Сра ти в устата преди 12 години
Малката перука щяла да рита на луната! Що не спрете с тия измислици? Вярно, че Хари Реднап си има българска връзка още от време оно, но Никито няма да рита в Тотнъм никога!Той освен да вдява Алисия, друго не може завалията.
8
2
 
1
 
! Отговори
От САЩ преди 12 години
Две години подред е най-добър вратар в Холандия. И тази година играе добре. Нормално е да заиграе в по-голям отбор. Пожелавам му успех.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ники Михайлов си е добър вратар, цяла Европа го призна това, само *** под мен не го признаха. Мразите го щото ходи по плеймейтки и чалга певици и кара ламборгинита и баща му е Боби Михайлов. Вярно, че той го буташе в Левски, ама сега какво....да не би той да е звъннал на Дейли мейл да пишат за него? Или той да го прави титуляр в Твенте? Важното е да играе добре, другото не ви засяга. А той играе добре. Цесекар съм, ако това изобщо има значение
6
1
 
8
 
! Отговори
никола преди 12 години
Хари недей,недей,Хари моля ти се и ние сме хора,не издържаме вече, не знаеш какъв живот живеем, задължиха ни да прочетем книгата Винету,трябва да се научим и картофи да садим,а ти сърце нямаш ли, купиш ли го тоя манекен ще дойде Алисия, дойде ли Алисия ще дойде и Митко Пайнера, а дайде ли Пайнера жална ви майка,тогава ще видиш колко стара демокрация сте и за колко време ще станете като нас,АЙДЕ КУПИ ГО.
5
5
 
8
 
! Отговори
кантонер преди 12 години
Също като с Гарата ; Гара Подуене щял да става гара Байерн, гара Барселона, гара Тотнъм а накрая изеле, че е една провинциална гара Фрайбург и то в глух коловоз ....
4
1
 
16
 
! Отговори
......! преди 12 години
Твърде много желаещи-накрая ще се скарат и никой няма да го вземе....!
3
6
 
12
 
! Отговори
Дърт Комунист преди 12 години
Перукан - старши вместо да си хвърля парите за да шумят медиите простотии да ги даде на някоя школа да обучи сина му да варди като хората . Хайл Перука !!!
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Барселона, Милан, Тотнъм.....Че ние сме имали много силни национали, бе!!!
1
4
 
15
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
А според мен и Твенте му е много.....и най-много Перуци да ви е метнал някой лев да шумите около него футболно.....Че в последно време слушаме повече между кои крачета се е наместил малката перука